![]() |
Telewizorek "prezentuje" sie nastepujaco
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...99b68a037.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...8d302c7b4.html pzdr |
czyli najlepiej go wystawic na smietnik i nagrac film jak sie ludzie rzuca na niego hehehe
|
Cytat:
|
uuu miernota az tak, myslalem ze przynajmniej 500pln
|
Cytat:
|
no tak ale ktos mi powie ile jestem w stanie max wyciagnac za taki tv ?
|
Cytat:
matryce raczej tak i nawet u nas maja produkowac :taktak: mala poprawka Firma b***281;dzie kupowa***263; panele LCD m.in. od tajwa***324;skiego Chi Mei Optoelectronics Corp. |
ewidentnie widac ze nastapilo uszkodzenie mechaniczne caly ekran nie dziala jak jest wylaczony to tego nie widac miejsce uderzenia wyglada jakby zakurzone bylo ale jak sie wlaczy to jest katastrofa
|
Cytat:
Matrycy nie da sie tak ot rozwalic, nic nie peknie, co najwyzej moga pojawic sie kolorwe plamy, czarne pasy, kolorowe pasy, miejsca przebarwien, wszytsko zalezy czy ewidentnie widac ze nastapilo uszkodzenie mechaniczne czy tez nie, tak swoja droga japonska Funai nie robi wlasnych telewizorow a skladaki idace tylko pod jej nazwa, kazda seria jest inna, mimo ze to ten sam model |
Tv sie w***322;acza i dzia***322;a tylko sa pionowe paski kolorowe
|
Cytat:
|
Uszkodzona matryca LCD 32'' Funai
Witam
Wczorajszego pieknego poranka moje dziecko lat 5 uderzylo drabinka z łożka w ekran mojego pieknego LCD Funai 32'', i niestety rozwalila matryce w tv, Jako ze kupilem go na raty w media markt i zostało mi jeszcze 18 rat do splacania wiec mozecie sie domyslic jaki jestem wk%&$#iony, pozatym juz na pewno wiecie ze gwarancja tego nie obejmuje (uszkodzenie mechaniczne). Teraz mam pytanko, czekam na wyrok z serwisu, ale domyslam sie ze pewnie nie przyjma go w ramach gwarancji. Powiedzcie za ile mogłbym go sprzedac/wystawic na allegro??? Czy idzie z tego jeszcze jakies pieniądze wyciagnac?? Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:52. |