Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 13.12.2002, 04:10   #11
/||\aster
Gość

Cytat:
Bartez napisa***322;(a)
Użytkowink TanneR dostał ultimatum: albo przeprosi PUBLICZNIE P_M_ albo będzie musiał nas opuścić. Ma na to 3 dni. Chamstwa nie będziemy tutaj tolerować.
Wg mnie zle robicie, czy sprawdziliscie czy te informacjie sa zgode z prawda (wkoncu jestes adminem i mozesz sobie privy poczytac tylko mi nie mow, ze sie nieda). A tak wogole to poczekajcie na Tannera az sie wypowie. I jeszcze jedno wkoncu to PM i to nie wazne co sie do kogo pisze to nie powinno nikogo obchodzic oprocz nadawcy i odbiorcy. Pamietam jak chyba majonez chyba mi powiedzial (nie pamietam dobrze) ze jak co to zebysmy sie powyzywali na PM a nie na forum (ja i Helpman). Wiec wg mnie robicie z igly widly. I cos jeszcze zawsze mozesz go dac do listy ignorowanych i to wszystko.
greetz
Ja jestem za Tannerem bo przynajmniej nie robil przypalu na forum tylko na PM (powtarzam nie wiemy czy ta historyjka nie jest zmyslona i nie wiemy czy uzytkownik P_M nie wyslal pierwszy jakiejs wiadomosci o podobnej tresci)
I cos jeszcze B4rtez wg. mnie ta wiadomosc napisales tylko dlatego, ze ostatnio na forum sie bany sypia i chcesz dolaczyc do grona modow, ktorzy bany dali
  Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: