![]() |
A Andrzej tam wybierał lodówkę, ale o dziwo wybrał, niespotykane. :szczerb:
|
Cytat:
|
Nie ma bezprocentowej, nic od nich nie dostałem, cenę też mieli w środku, wybrałem i poszło tak dobrze, jak nigdy! Jestem bardzo zadowolony po prostu. :)
Chociaż tak powinno być normalnie, a nie jest/ Opisałem to w innym wątku, łatwo znaleźć. :mruga: |
hehehe
firma ma bezprocentowa pozyczke :P |
:blink:
Ciapek to zakładał o wyborze... a Andrzej... ? |
Mamy. Andrzejjjj9 zakładał.
|
A gdzie my mamy temat o tym gdzie zakupić dobrze i pewnie AGD? Nie mamy? Ja bym jeden sklep pochwalił za zrealizowanie zamówienia w 100% dobrze, oczywiście dać to poza wyszukiwarki.
|
|
Praktycznie większość "rad" z tego "opracowania" nie przejdzie przez żadnym sądem, a Allegro takie aukcje usuwa od razu (po zgłoszeniu). Szkoda więc zawracać sobie tym głowę.
A to: Cytat:
|
Oferta delikwenta co ewidentnie przycina, mam na myśli przykładowo, że kupuję pendriva, który waży około 50-100 g i gość liczy sobie za list polecony priorytetowy 15 zł dla mnie się nie liczy, wydam nawet 10 zł więcej i list za który policzy 5 zł, ale dam zarobić innemu (mimo tego, że wyjdzie na to samo).
Wiadomo, w Polsce każdy kombinuje i możesz być i tak oszukiwany, ale skorzystam z tego, który jak to napisał Patrix robi to bardziej humanitarnie :) |
Cytat:
|
Staram się tak robić, ale czasem po prostu nie ma wyjścia.
Jeżeli potrzebuje jedną sztukę czegoś taniego, to nie dopłacę pare zł tylko po to by kupić u kogoś kto rzekomo nie przycina. Bo skoro jednak trzeba dopłacać, to moze jednak przycina tylko inaczej :> ? Z resztą... czasem są dziwne sytuacje. Adapter BlueTooth (w sklepie ze 20zł). Wolisz kupić za 5zł wysyłka gratis ;) czy 1zł + wysyłka 4zł. I teraz czy pierwszy ukrywa koszt wysyłki w cenie przedmiotu, czy ten drugi koszt przedmiotu w kosztach wysyłki :hmm:. |
Cytat:
|
Masakracja, mnie najbardziej boli że są tacy ludzie, dla których inny człowiek to tylko frajer do przycięcia. I że jest ich tak dużo.
Ale na szczęście jak widać po komentach do artykułu nie jesteśmy bezbronni, jest 10 dni na zwrot towaru i zwrot kasy wraz z przesyłką. Gdyby ktoś mnie mocno naciął i nalegał na zapłatę to prawdopodobnie dostałby nega bez ostrzeżenia a pieniędzy by nie zobaczył. Niestety nacinanie na kosztach wysyłki jest nagminne, ale zazwyczaj i tak Ci którzy przycinają sprzedają najtaniej. |
Jak zwykle ALLEGRO:
Fragmenty poradnika " Jak rąbać frajerów na allegro?" sprzedawanego po 19,99 przez użytkownika "sodomiaXXX" - interesujące z punktu widzenia klienta allegro. Masakracja, polecam wnikliwie przeczytać :sciana: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:26. |