Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   UWAGA! Oszustwa internetowe! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/uwaga-oszustwa-internetowe-75764/)

Berion 15.04.2011 11:18

Te wszystkie wielkie oszustwa internetowe, exploity/wiry w plikach, w mailach itd. są całkowicie niegroźne - wszystkie żerują na głupocie i/lub niewiedzy użytkowników. Także wcale mi nie żal zainfekowanych i dziwię się, że media tak to rozdmuchują, jakby nie wiadomo jakie zagrożenie sprawiały...

ed hunter 01.06.2011 10:01

Pożyczka na SMS, czyli jak stracić pieniądze

pali 01.06.2011 10:13

Chciałem zgłosić, że Edu też jest oszust internetowy, matrymonialny i troll cycki

nimal 01.06.2011 20:27

o q. ale ludzie maja iq :O

Oktawian89 02.06.2011 07:57

Jak koleś wtopił te 500 zł to ile on chciał pożyczyć 200 000 zł ? :D :O ||

Coś mi tutaj wali ściemą ... , albo faktycznie jest retarduchem :D

MonikaZ 06.06.2011 20:44

Jakieś 1,5 roku temu skorzystałam z usług euroadres (eurotele) na początku przedstawiciel wszystko mi pokazał jak to wygląda powiem szczerze że wyglądało to całkiem fajnie ale jednak miałam wątpliwości bo nie jestem przekonana do sprzedaży przez telefon bo zawsze musi być jakiś haczyk poprosiłam o ofertę na maila przedstawiciel euroadresu z którym rozmawiałam tłumaczył mi że na tym mailu będzie dokładnie to samo co mi powiedział no i w sumie niczego nowego się nie dowiedziałam tylko cena mnie trochę wystraszyła. Postanowiłam sprawdzić opinie na temat euroadres u no i wpadłam na tą stronę powiem tak: to co tutaj przeczytałam bardzo mnie zniechęciło i już byłam nastawiona na NIE przedstawiciel euroadresu do mnie zadzwonił zapytał się czy wszystko sobie przemyślałam odpowiadałam że nie jestem zainteresowana ofertą byłam trochę agresywna w stosunku do niego za co bardzo mi wstyd bo po jego namowach w końcu to wzięłam i zapłaciłam (otrzymałam fakturę pro formę) przez ten rok miałam kilku klientów więcej niż wcześniej wiec szaleństwa nie było miałam rezygnować z ich usług zadzwoniono do mnie w celu przedłużenia umowy tym razem rozmawiałam z Panią byłam nastawiona negatywnie ale dałam się skusić po dużych wątpliwościach Pani mi mówiła że firma zmieniła politykę że udoskonalili masę rzeczy itp. przedstawiła mi ofertę jeszcze raz tym razem nie miałam dostępu do internetu wiec mi to zobrazowała chciałam ofertę na maila no ale spotkałam się ponownie z tym że w tym mailu będzie dokładnie to samo co ona mi powiedziała wiec już zrezygnowałam z tego wysyłania maila ze względu na zeszłoroczne doświadczenie no i zdecydowałam się w końcu na coś droższego no i faktycznie mam teraz z tego korzyści mam znacznie więcej wejść na stronę no i więcej telefonów od nowych klientów może i nie jestem aż tak strasznie znana ale na pewno bardziej niż wcześniej. Także głupio mi że patrzyłam na stare opinie sprzed kilku lat firma euroadres działa jak najbardziej uczciwie ja tylko zaoszczędziłam czas no i mam z tej współpracy korzyści. Stwierdziłam że pisząc to w jakiś sposób poprawię opinie euroadresu na forum ze względu na to że poprzednie opinie są bardzo stare bo mają z 8 lat wiec warto uwierzyć w zmiany jakie zachodzą w euroadresie.
Pozdrawiam,

jesi 06.06.2011 21:02

Próby przykrycia poprzednich opinii?

andy 06.06.2011 22:51

Niektóre firmy muszą się jeszcze dużo nauczyć odnośnie marketingu szeptanego :)

M@X 07.06.2011 00:02

Zwlaszcza w tym kraju i na forach IT gdzie nikt kilkupostowcom nie wierzy...
Zakop k***a

Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk

oddwor 07.06.2011 00:39

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1164193)

:wow: Ed - Ty czytasz wyborczą? :wow:

ed hunter 07.06.2011 05:46

Cytat:

Napisany przez oddwor (Post 1165093)
:wow: Ed - Ty czytasz wyborczą? :wow:

Ja czytam wszystko, najgorzej mi papier wchodzi, bo tam nie modę zablokować rekklam. :szczerb:

crowbme 07.06.2011 10:51

Cytat:

Napisany przez MonikaZ (Post 1165070)
Jakieś 1,5 roku temu skorzystałam z usług euroadres (eurotele) na początku przedstawiciel wszystko mi pokazał jak to wygląda powiem szczerze że wyglądało to całkiem fajnie ale jednak miałam wątpliwości bo nie jestem przekonana do sprzedaży przez telefon bo zawsze musi być jakiś haczyk poprosiłam o ofertę na maila przedstawiciel euroadresu z którym rozmawiałam tłumaczył mi że na tym mailu będzie dokładnie to samo co mi powiedział no i w sumie niczego nowego się nie dowiedziałam tylko cena mnie trochę wystraszyła. Postanowiłam sprawdzić opinie na temat euroadres u no i wpadłam na tą stronę powiem tak: to co tutaj przeczytałam bardzo mnie zniechęciło i już byłam nastawiona na NIE przedstawiciel euroadresu do mnie zadzwonił zapytał się czy wszystko sobie przemyślałam odpowiadałam że nie jestem zainteresowana ofertą byłam trochę agresywna w stosunku do niego za co bardzo mi wstyd bo po jego namowach w końcu to wzięłam i zapłaciłam (otrzymałam fakturę pro formę) przez ten rok miałam kilku klientów więcej niż wcześniej wiec szaleństwa nie było miałam rezygnować z ich usług zadzwoniono do mnie w celu przedłużenia umowy tym razem rozmawiałam z Panią byłam nastawiona negatywnie ale dałam się skusić po dużych wątpliwościach Pani mi mówiła że firma zmieniła politykę że udoskonalili masę rzeczy itp. przedstawiła mi ofertę jeszcze raz tym razem nie miałam dostępu do internetu wiec mi to zobrazowała chciałam ofertę na maila no ale spotkałam się ponownie....,

Mała uwaga do tej Pani, proszę używać znaków interpunkcyjnych, bo nie wiadomo gdzie kończy się, a gdzie zaczyna nowa myśl w Pani wypowiedzi.

A pozostałym Paniom/Panom gartuluję poczucia humoru :spoko:

Patrix 19.06.2011 20:52

Ilość załączników: 1
kupować !
może od razu po dwa !!! :szczerb:
>> http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=4668919

screen w razie gdyby poleciało:

demek 19.06.2011 23:06

na tym screenie to tylko kolory widac...i nic wiecej

Patrix 19.06.2011 23:09

widac widac :P
a to, że forum zmniejsza obrazki dodane jako załącznik (sic!) to nie moja wina... :(
kliknij scrollem w to, to się większe odpali, choć to i tak nie to, co zrobilem (oryginalu juz nie mam)

inna fota tego (nie moja): http://www.bankfotek.pl/image/1013097.jpeg

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:53.