![]() |
oni wiedzieli o hackingu tyle co ja się znam na pływaniu okrętem podwodnym czyli nic, zwykła ściema i tyle
|
Cytat:
@Posłany Co to jest ten twój NAT (nie znam się) |
Cytat:
pozdro ;) |
Walą mnie te slogany instaluj antywira i inne bzdury niemam firewala antywira niemam explorera niemam powalonego mediaplayera i wirusa niewidzialem od pory rozwodu z explorerem outlokiem na oczy kurcze wystarczy tylko dać operę i się zapomina o wirusach i dobrze skonfigurować usługi w windzie po instalacji a będzie cudownie i spokojnie:D fakt myślalem że mialem wira ale tym wirem byl pm i uwalone partycje
przez jakieś 30 dni muszę używać explorera bo zmusza do tego mnie ktoś.... |
Cytat:
|
@gallus
To jest jakiś progs czy może coś a'la router? (sorry za tak lamerskie pytania, ale sieć mam dopiero od około czterech miesięcy i nigdy wcześniej sie tym nie interesowałem) @Smartek Czasem jakieś soft-hentai :fiu: |
memo, jak nie jestes w lanie to moze i firewall nie jest konieczny, ale na pewno nie niepotrzebny.
co do antyvira to jak wleziesz na jakas warezowa albo sexowna stronke to nawet opera przepuscza conieco, chociaz IE to po prostu lep na virusy, on je wrecz zaprasza |
Cytat:
|
wirusy są głupie, akcja kitowata, no ale ludzie na to idą
i się wszystko kręci |
Cytat:
p.s to żart oczywiście:) |
W tej chwili nie uzywam ani firewalla ani antyvira i dobrze mi z tym.
Jesli juz to zrobie sobie skana online i tyle. Jakos nie wydaje mi sie ze nagle jakis super-mega-hacker wlamie mi sie do kompa. Te cale gadanie o zabezpieczaniu sie i tych 'niezwykle niebzpiecznych hackerach' to sa glupoty. A na strony warezowe raczej nie wchodze bo tam faktycznie mozna czegos dostac. Od takich reczy to sa fora... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja bym NAT tlumaczyl jako modul routerowy (ew. routerowo-firewallowy, choc w szerszym rozumieniu firewalla niz 'zapora sieciowa'). Jest to po prostu algorytm zarzadzania translacja w relacji siec wew - siec zew ktory odwala wiekszosc robory w routerze.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46. |