Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   UWAGA! tvn ... Hakerzy 8) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/uwaga-tvn-hakerzy-8-a-41138/)

Smartek 14.10.2004 09:31

Cytat:

Napisany przez cyki
To jak wytłumaczysz te pliki uwaga.gif i index.tvn na serwerze po.org.pl? Ludzie z platformy sami je załadowali, żeby udowodnić, że nie umieją serwera zabezpieczyć? A może to spisek żydów, masonów i cyklistów?

serio takie cos bylo? :P
pozdro ;)

memorando 14.10.2004 09:47

ejjj jestem masone nieobrażajcie mnie:D:D żydem jeszcze niejestem ale to kwestia czasu:D:D a cyklistą?:D:D a co to jest tvn to mega lol

cyki 14.10.2004 12:43

Cytat:

Napisany przez Smartek
serio takie cos bylo? :P

Serio, chciałem zapisać stronę ale niestety nie udało mi się bo Opera pierwszy raz od paru miesięcy mi się wysypała:\ . A jak uruchomiłem ponownie to strona zaczęła się od nowa ładować.

KFP_Wwa 14.10.2004 12:54

Cytat:

Napisany przez cyki
To jak wytłumaczysz te pliki uwaga.gif i index.tvn na serwerze po.org.pl? Ludzie z platformy sami je załadowali, żeby udowodnić, że nie umieją serwera zabezpieczyć? A może to spisek żydów, masonów i cyklistów?

po 1 od cyklistow to sie odpier...
po 2 wlamanie na strone ale mi podnieta, ja kiedys wszedlem na serwer 'mega.pl'

jakby sie wlamali na serwer jakiejs znanej firmy/organizacji jak np. onet.pl czy wp.pl to bylo by cos a takie male 'płotki' maja *****we zabezpieczenia i czasem da sie wejsc na FTP bezproblemowo

po za tym wlamali sie na konto a nie serwer bo mieli dostep tylko do strony PO a nie do wszystkiego co na serwerze i juz sie hakerami nazywaja

cyki 14.10.2004 13:15

Cytat:

Napisany przez KFP_Wwa

Boże, przecież to była ironia:\
Cytat:

ja kiedys wszedlem na serwer 'mega.pl'
Jesteś boski, będziemy Ci lizać stopy:haha:
Cytat:

jakby sie wlamali na serwer jakiejs znanej firmy/organizacji jak np. onet.pl czy wp.pl to bylo by cos a takie male 'płotki' maja *****we zabezpieczenia i czasem da sie wejsc na FTP bezproblemowo
po za tym wlamali sie na konto a nie serwer bo mieli dostep tylko do strony PO a nie do wszystkiego co na serwerze i juz sie hakerami nazywaja
A skąd niby wiesz, że dobrzy specjaliści od zabezpieczeń mogą pracować tylko w znanych portalach? Niby jakieś ograniczenia są na zatrudnianie specjalistów od zabezpieczeń w partiach politycznych?

AleX69 14.10.2004 13:35

KFP_Wwa@ ... troche ciebie ponosi .... dezaprobata

Berion 14.10.2004 14:42

@KFP_Wwa

Przesadzasz... zdecydowanie

Morris 14.10.2004 17:01

Cytat:

Napisany przez Pagerus
cyklistów mówisz.. ??? :haha:

tak właśnie powiedział - jestem na liście podejrzanych :haha:

memorando 14.10.2004 17:08

Cytat:

Napisany przez KFP_Wwa
po 2 wlamanie na strone ale mi podnieta, ja kiedys wszedlem na serwer 'mega.pl'

kufa nawet nieumiesz pisać przez proxy a nazywasz się chiakierem lalala tralalala psychiatra ci jest potrzebny owszem wszedleś na tamten serwer wpisując adres i zdziwiony się dziwisz jak rozdziw:D

KFP_Wwa 14.10.2004 17:54

a na kiego mam pisac przez proxy ? jak uzywasz proxy to sie ciesz ja nie musze

-Kowalik- 14.10.2004 18:02

Ale o so chosi ?

PS. Kolejny spam jak zresztą wiele w tym temacie, choćby na tej stronie:

Cytat:

@KFP_Wwa

Przesadzasz... zdecydowanie

Pagerus 14.10.2004 20:20

Cytat:

Napisany przez Morris
tak właśnie powiedział - jestem na liście podejrzanych :haha:

No tak - avatarek się pewnie temu przysłużył :P A żeby było na temat - dzień bezpieczeństwa internetowego upłynął mi spokojnie - żadnych niespodzianek ;)

3|\/|3$s 15.10.2004 15:09

to teraz taka moda na bycie hax0rem ;]

Smartek 15.10.2004 16:40

Cytat:

Napisany przez 3|\/|3$s
to teraz taka moda na bycie hax0rem ;]

i kto to mowi? :P ja nawet Twojej ksywki po polskiemu nie moge odczytac :P
pozdro ;)

pykson 15.10.2004 21:20

Cytat:

Napisany przez Smartek
i kto to mowi? :P ja nawet Twojej ksywki po polskiemu nie moge odczytac :P
pozdro ;)

no elvis przeca, nie?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:57.