![]() |
Mnie nie będzie
|
Ja za to z /II\asterem i Pedrosem będziemy za dwa lata.;)
|
niestety :( to dla mnie za daleko jak na taki wypad
a za rok lepiej cosik na czas wakacji zorganizowac :) |
Majonez: Nieprzesadzaj! Raz kiedyś mógłbys pojechać!
|
nie zgadniecie... będę, ale jeżeli na czas będą czapeczki... czy dobrze pamiętam że ma to być 19-ego ?
|
nie obiecuje ale spróbuje
|
Cytat:
sorry ale nie moge pojechac tam teraz :_( |
Cytat:
|
a niech to ....
to za blisko zeby nie byc.
zobacze jak sie sytuacja rozwinie na uczelni bomamy totalny burdel (kupa latania i nie tylko na UWM) ale jak tak blisko mnnie to bede sie staral byc (fajnie jak bylyby do tego czapeczki). co do 'mlodych' - bez jaj - na nastepny zjazd nie pojedziecie bo bedziecie robic prawko, zdawac egzaminy i ect? czy mozecie cos popsuc - nie nie nie - kazdemu moze sie wydarzyc. czy ktos bedzie patrzyl na was inaczej - nie wiem - moi znajomi sa srednio mlodsi odemnie o 2-3 latka (starsi maja inne zainteresowania). pamietajcie - nie wiek nas laczy ale zainteresowania, a mnie wiek nie rusza. pzdrwm Nikita_Bennet |
bezemnie - to juz niestety ostateczna wersja
po prostu nie wyrobie - choc bola mnie forumowicze - chcialem np. zobaczyc jak wyglada bgn czy bas, bola mnie tez czapeczki - jak ja chcialemtaka miec... :( |
Cytat:
bgn tak daleko nie jeździ - tam już działa ruska mafia |
Re: a niech to ....
Cytat:
1.nie przyjade w tym roku bo to za daleka (drugi koniec polski) 2.W maju pisze egzaminy 3.za dwa lata nie bedzie egzaminów:-D 4.Mnie nie przeszkadza toważystwo "starszych" 5.no to tyle:) |
Cytat:
Szkoda - ale nie będę. To też już ostateczna wersja. |
474 wyświetlenia,a deklaracji malutko.Ciut,ciut.
Pozdrawiam |
Wiecie co? Wacham się czy być czy nie (podobnie BD) bo po prostu żaden z nas nie zna DATY...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:12. |