![]() |
Przecież data jest podana jest to 19.10.2002 miejsce jest pokazane na mapce.
|
Re: UWAGA! UWAGA!!! Zlot - oficjalny termin i miejsce.
Cytat:
Bartek, Sobal - teraz już nie możecie się wykręcić! konkrety, proszę.:) |
Wysłaliście posta o tej samej godzinie -exactly.O kochankowie-siedzicie przy jednym kompie?
Pozdrawiam.Czas powoli zastanowić się nad szczegółami. Ja jestem mistrzem bigosowym i coś uszykuję.Pryncypia raczej każdy sobie?Co sądzą inni potencjalni uczestnicy? Pozdrawiam |
Cytat:
co się zaś tyczy kochanków, to już nie wiem, jak mam się tłumaczyć;) :-D Brzuszku, jutro możemy obstalować szczegóły telefonicznie? |
I jeszcze-pamiętam,że BD nie pije ,ale lubi zjeść i coś z tego wyniknie.
Jeśli są watpliwości,pytania proszę do Basa,Mapsajna lub do mnie. /dojazd,warunki,odległość od Izby Wytrzeźwień,Kościoła-20m,itp/ 8) |
Tak jak pisałem wcześniej 19 odpada.Będę wtedy w Poznaniu - kręcimy większy deal i szef nie pozwolił.Sorki.
|
niestety ja też jestem nieczasowy i tym razem nic z tego :(
może next time pozdro |
Bardzo bym chciał, ale...... złamałem tylną łapę.
|
19.10.2002
Wiec tak od 6 rano 19 pazdziernika do 6 rano 21 pazdziernika mam dyzur pod telefonem i w razie problemu musze byc w ciagu godziny w Katowicach a nawet ja z moja ciezka noga nie zajade z Ilawy do Katowice w tak krotkim czasie ... (chyba, ze nie zle zlokalizowalem Ilawe)
W zwiazku z tym ten (19-20) weekend odpadam czego niezmiernie zaluje ale z dyzurem nic nie zrobie i nie mam mozliwosci zamiany na inny dzien bo juz sie o to staralem |
A ja bym przyjechał bardzo chętnie, ale niestety brakuje mi funduszy na przyjazd i całą resztę. Szkoda, że to w tym miesiącu, bo właśnie zacząłem nową pracę i pieniądze będą dopiero za miesiąc. :'( :( :'(
|
pragniemy oznajmić, że data 19.10.2002r. jest ostateczną datą zjazdu cdrinfo i nie ulegnie ona zmiania.
dobra, ładnie brzmiało, a teraz na serio. zawsze komuś coś będzie nie pasowało. jak nie wierzycie, zajrzyjcie do wcześniejszych postów o zlocie. jak przesuniemy to dalej, to studenci się wkurzą, że im koliduje z kolokwiami - między innymi takim studentem byłbym ja, o Basie nie wspomnę. tak więc 19.10.2002 i kropka. zapraszamy |
Cytat:
pzdrm Nikita_Bennet |
[QUOTE]Nikita_Bennet napisa***322;(a)
[B] o nich to sie nie martwcie - mieszkam 6 km od granicy i cisza jak trza - nas nie rusza *********************** was - to nie znaczy, ze wszystkich.Ja jestem inne pogranicze:) |
[QUOTE]bgn napisa***322;(a)
[B] Cytat:
dlaczego maja ruszac swoich ;) pzdrm Nikita_Bennnet |
Uwaga,uwaga-nadchodzi!
Zlot tuż,tuż
Bas.Mapsajm-jakie plany? Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:19. |