![]() |
Jeden z kumpli w podstawówce "zmutował" moje nazwisko inny usłyszał, podchwycił i tak się przyjeło. W liceum i na studiach nic się nie zmieniło :) Będzie już z jakieś 10 latek :)
|
mój nick?
no cóż... A - anielska g - hm... (bez wyzwisk!) n - nostalgiczna i - interesująca e - elokwentna (zresztą, jak widać na "załączonym obrazku") c - cudooooooooooowna h - hałaśliwa (czyt. ekspresywna) a - agnieszka ;) P.S. byłabym wdzięczna za nieprzerabianie tego pomysłu na słowa o dość niecenzuralnej treści (to tak, wyprzedzając dowcipnisiów wszelkiej maści :cool: ) |
Witamy kolejna kobiete na forum :spoko: :kwiatek: :kwiatek:
|
Cytat:
g- godna g- gadatliwa ;) (do h pasuje) g- genialna |
Moje pseudo pochodzi od imienia wokalisty zespołu Papa Roach .
|
Od nazwiska. W Technikum niektórzy nauczyciele tez do mnie juz tak mówili:D
|
Nie trudno sie domyślić + latka :)
|
Cytat:
PS Ja mam Tribunal bo fajnie brzmi (ale qumple wołaja "Zielu" tez od nazwiska) |
już nie pamiętam
|
Cytat:
|
Cytat:
Fajny był kiedyś motym... u mnie w bloku są jeszcze jedni Zielińscy i jak mieli odcinać kablówke to odcieli im a nie mi :D Oczywiście dowiedzielismy się wtedy jak tato poszedł uregulować sprawe po jakichś 2 miesiącach żeby odsetek nie było. Powidzieli ze przeciez jest odciąta... no a na kablu dalej by sygnał. Mógł nie iść to byłaby cały czas kablówka za free :D |
A - anielska
g - gustowna n - nostalgiczna i - intrygująca e - elektryzująca c - czarująca h - hałaśliwa a - agnieszka Witam na forum :) PS. ja żądnego obrazka nie widze tym bardziej zdjęcia, ale ten problem można rozwiązać umieszcajac zdjecie TU - http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=42806 :) |
Pan Spock... 1oficer NCC Enterprise, gosc z planety Volkan - chyba oczywiste :)
yahol - "Muad.dib" moze z Diuny? |
Cytat:
|
kmm...u mnie wiadomo skąd się wzieła xywa :D ||
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:37. |