Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Uzytkownicy! Skad sie wziela Wasza nazwa/nick/pseudo itp ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/uzytkownicy-skad-sie-wziela-wasza-nazwa-nick-pseudo-itp-50681/)

Tribunal 06.04.2005 08:14

Cytat:

Napisany przez Ziele
Dobrze zgadłeś. Jestem z NowejHuty. Jakby nie patrzeć to Zielińskich jest od cholery ;)

Fajny był kiedyś motym... u mnie w bloku są jeszcze jedni Zielińscy i jak mieli odcinać kablówke to odcieli im a nie mi :D Oczywiście dowiedzielismy się wtedy jak tato poszedł uregulować sprawe po jakichś 2 miesiącach żeby odsetek nie było. Powidzieli ze przeciez jest odciąta... no a na kablu dalej by sygnał. Mógł nie iść to byłaby cały czas kablówka za free :D

ZIele ja mam rodzine w nowej hucie... na jakim osiedlu mieszkasz?

CIAPEK 06.04.2005 08:30

było było było :>
ale przypomnę...
Ciapek, Ciapa - to wymysł kumpla daawno temu, zasadniczo od piegów, których już prawie teraz nie mam.
Średnio mi się podoba ta ksywa, ale tak już się przyjęło, nawet w pracy :)

prometeusz 06.04.2005 09:08

mój historycznie od nazw komputerów w sieci
Kiedyś maszyny unix-owe miały nazwy głównie sławnych malarzy, kompozytorów itd.
zawsze miaałem "amadeusz", ale mój nick był już zajęty i spodobał mi sie prometeusz - mój nick i komp to zawsze to samo ( resztą na 2 dalej jest oczywiście amadeusz)

tengu 06.04.2005 10:44

Ja swoje mam z wyboru: Miałem lekkiego fioła na punkcie Japońskiej mitologii i taki miałem login na mojej pierwszej poczcie. (zakładana jeszcze na Yahoo). Potem używana na irc: kanały #manga-pl , #anime-pl , #kawaii-pl. I jakoś tak zostało. Ostatnio jak zakładałem sobie skrzynke na interii to musiałem dodać mój rok urodzin (już jakiś tengu tam był)

rynek89 06.04.2005 11:19

Jak chodziłem do podstawówki mówili na mnie rynek, od nazwiska Ryniawiec, a dlatego rynek89 bo to moj rocznik :D

siwy_mw 06.04.2005 12:49

Moja ksywka pochodzi od nazwiska :) a MW to dlatego ze wszystkie loginy siwy byly oczywiscie zajete a nie chcialem byc siwyxxxxx itp... MW = Marynarka Wojenna w ktorej bylem prawie 7 latek :)

prometeusz 06.04.2005 13:31

to dlaczego w podpisie masz samoloty,
czyżby tęsknota w czasie tych 7 latek za otwartą przestrzenią ;)
No chyba że mieszkasz blisko naszego lotniska - to by wszystko tłumaczyło :)

siwy_mw 06.04.2005 14:10

Cytat:

Napisany przez prometeusz
to dlaczego w podpisie masz samoloty,
czyżby tęsknota w czasie tych 7 latek za otwartą przestrzenią ;)
No chyba że mieszkasz blisko naszego lotniska - to by wszystko tłumaczyło :)

nie mieszkam blisko lotniska, a somoloty to dlatego :) i czesciowe tez ze sluzylem na lotnisku w Babich Dolach i od tego sie zaczelo :piwo:

IceManSpy 06.04.2005 14:55

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
A tak na marginesie, z którego komisariatu jesteś :P :P

No coz. skoro ruszyles ten temat to ostatnio bylem tam :D

Alew to glupia sprawa. I juz zamknieta ;)

P.S. nic nie ukradlem ani nikogo nie pobilem!!

zene_k 06.04.2005 21:58

Mój od imienia, bo na imię mam Marek ;) :piwo:

Czołgista 06.04.2005 23:14

Od niepamiętnych czasów wszyscy na mnie tyran bądź zdrobniale tyranek mówią (co jest chyba zrozumiałe),
jest też grupa ludzi co mnie nazywa 314 (dla czego tak ? to długa historia).
Rejestrując się na forum "tyran" wydawało mi się zbyt agresywne ,
bo ja niespotykanie spokojny człowiek jestem, a że w tym samym czasie zacząłem reaktywować moją stronę o czołgach, to tak mi się jakoś nasunęło.
Może głupio , ale niech tak zostanie. :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:24.