![]() |
Cytat:
|
było było było :>
ale przypomnę... Ciapek, Ciapa - to wymysł kumpla daawno temu, zasadniczo od piegów, których już prawie teraz nie mam. Średnio mi się podoba ta ksywa, ale tak już się przyjęło, nawet w pracy :) |
mój historycznie od nazw komputerów w sieci
Kiedyś maszyny unix-owe miały nazwy głównie sławnych malarzy, kompozytorów itd. zawsze miaałem "amadeusz", ale mój nick był już zajęty i spodobał mi sie prometeusz - mój nick i komp to zawsze to samo ( resztą na 2 dalej jest oczywiście amadeusz) |
Ja swoje mam z wyboru: Miałem lekkiego fioła na punkcie Japońskiej mitologii i taki miałem login na mojej pierwszej poczcie. (zakładana jeszcze na Yahoo). Potem używana na irc: kanały #manga-pl , #anime-pl , #kawaii-pl. I jakoś tak zostało. Ostatnio jak zakładałem sobie skrzynke na interii to musiałem dodać mój rok urodzin (już jakiś tengu tam był)
|
Jak chodziłem do podstawówki mówili na mnie rynek, od nazwiska Ryniawiec, a dlatego rynek89 bo to moj rocznik :D
|
Moja ksywka pochodzi od nazwiska :) a MW to dlatego ze wszystkie loginy siwy byly oczywiscie zajete a nie chcialem byc siwyxxxxx itp... MW = Marynarka Wojenna w ktorej bylem prawie 7 latek :)
|
to dlaczego w podpisie masz samoloty,
czyżby tęsknota w czasie tych 7 latek za otwartą przestrzenią ;) No chyba że mieszkasz blisko naszego lotniska - to by wszystko tłumaczyło :) |
Cytat:
|
Cytat:
Alew to glupia sprawa. I juz zamknieta ;) P.S. nic nie ukradlem ani nikogo nie pobilem!! |
Mój od imienia, bo na imię mam Marek ;) :piwo:
|
Od niepamiętnych czasów wszyscy na mnie tyran bądź zdrobniale tyranek mówią (co jest chyba zrozumiałe),
jest też grupa ludzi co mnie nazywa 314 (dla czego tak ? to długa historia). Rejestrując się na forum "tyran" wydawało mi się zbyt agresywne , bo ja niespotykanie spokojny człowiek jestem, a że w tym samym czasie zacząłem reaktywować moją stronę o czołgach, to tak mi się jakoś nasunęło. Może głupio , ale niech tak zostanie. :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:24. |