Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 20.04.2006, 11:17   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wszystko logiczne, tylko:
np ja kupowalem samochod majac do dyspozycji scisle okreslone pieniadze
padlo na megane - jak ja prowadze pali 6 litrow srednio (na trasie duzo mniej niz 6)
czyli mniej niz cinquecento
a jest wiekszym samochodem... duzo wiekszym
kwestia bezpieczenstwa - mialem "przypadek" z fiesta i porownanie stanow samochodow PO bylo dosc jednoznaczne
owszem - naprawy kosztuja
a to padnie klima, a to centralny zamek - raz do roku trzeba wydac kilkaset zlotych na cos nieprzewidzianego + kilkaset na normalne rzeczy - opony, oleje, przeglady
w nowym samochodzie te kilkaset na nieprzewidziane zeczy odpada - za to ubezpieczenie drozsze
chcac kupic nowe autko o porownywalnych gabarytach i wyposarzeniu musialbym kupic logana - ponad dwa razy, prawie 3, drozej (wyposazenie - nie wersja podstawowa), tyle ze czesi do niego tez drogie i pali podobnie
chcac spalac mniej musialbym kupic cos ze wschodu - yaris (cena z choinki) albo tico albo cos w tym guscie - male i malo pala, ale sa wlasnie malutkie

podsumowujac - jesli rozsadnie wybierzemy samochod i rozsadnie jezdzimy to uzywane autko w polskich realiach jest najlepszym wyborem imho
a jak ktos kupuje bmw m3 (ten sam rocznik co moje megane mozna bylo miec w tej samej cenie - jak ja kupilem francuza to kolega kupil niemca) to juz jego glupota - moze na wsi zrobi furore a koledzy powiedza ze autko ladne - ale na stacje musi zajezdzac dwa razy czesciej niz ja (kolega sprzedal autko po pol roku...)

jeszcze jedno - teraz kupilbym jednak cos innego - uzywke niemca - czesci tansze i relatywnie zadziej sie psuja
ale oczywiscie nie zadne m3
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: