![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#61 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Cytat:
hehe Ja to mam pół pokoju zawalone jakimiś elektronicznymi częściami. Ale to głównie przez znajomych... wiedzą ze jestem elektronikiem to mi znaszą rózne rzeczy. Przynajmniej mam części do majsterkowania za friko ![]()
|
|
|
|
|
#63 | |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
również bede technikiem elektronikiem
|
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#65 |
|
![]() |
Ja tak samo od kilku tygodni ale i tak to co umiem to w 90% sam się nauczyłem. Tylko ja i jeden kumpel umieliśmy elektronike jak przyszliśmy do technikum... reszta przyszła bo nie wiedziała gdzie. Na dobrą sprawe to nic konkretnego mnie nie nauczyli. Ja conieco umiem naprawić ale cała reszta to kompletnie nic juz nie mówiąc o konstruowaniu własnych układów czy programowaniu mikrokontrolerów
. Są tak samo lewi z elektroniki jak i przed przyjściem do technikum... no moze poza 3-4 osobami które cos załapały. Fajnie wyglądały prace dyplomowe. Prawie wszyscy kupili zestawy do składania lub robili jakieś proste układziki z jednym scalakiem czy paroma tranzystorami. Wyglądu układów po montażu nie bede komantował hehe. Nie skłamię jak powiem ze moje układy z podstawówki o wiele lepiej wyglądały ![]() przy okazji jekie mieliście tematy prac dyplomowych? Ja robiłem układ dostepu do pomieszczeń na klucze takie jak w imobilajzerze. Projekt oraz program sam robiłem... heh musiałem sie pochwialić ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#66 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
Troche posciemnialem i 4 dostalem. Kumple robili skomlikowany uklad do badania wzmacniacza... takie pytania dostali, ze znow w sierpniu sie bronia. Same 2 i 3je, dwie 6ki w klasie. Wiekszosc zlych ocen to wina promotora-*****a. Kumplowi przyjol prace, powiedzial ze wszystko jest OK, a przed komisji zgrywal zarzenowanego. Jedyne co, to nauczyli mnie tam interpretowac schematy, laczyc na pracowni. Teoretycznie prawie nic
|
|
|
|
#67 |
|
![]() |
Czyli praca bardziej teoretyczna niż praktyczna... Ja swoja zamierzam sprzedać zeby kaska się zwróciła. Ale jako układ a nie pracę dyplomową bo narazie nie mam zamiaru rozstawać się z programem który jakby nie było pisałem 3 miechy
U mnie na szczęście komisja nie była nastawiona na uwalanie. Ja oraz 3 innych kumpli dostało po 6.. reszta po 5 i 4.
|
|
|
|
#68 | |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]() Ziele - nie moglem zrobic cos ciekawszego, najpier mial byc wzmacniacz. Nie chcialem wchodzic w koszta... cala praca kosztowala mnei 16zl (oprawa/okladka pracy) + 2,50 (zalaminowanie karteczki z nazwiskiem do przyklajenia na pracy) Wszysko inne mialem - deske dociolem po znajomosci, naped w domku byl. 4 to nie jakas rewelacja, ale poszedlem zupelnie nie przygotowany i nawet niezle mi poszlo
|
|
|
|
#70 | |
|
![]() |
Cytat:
@mr_spock mi wyszło około 200zł za same części dlatego chce to sprzedać
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
inny zamowil prace u kogos, zaplacil 350zl i na obronie nie zadzialala ![]() w mojej szkole mozna bylo dostac zwrot kosztow, ale warunkiem bylo oplacanie kominetu regularne - wiekszosc mojej klasy uciekla zostawiajac dlug 250zl wiec to nei wchodzilo w gre
|
|
|
|
#72 |
|
![]() |
U mnie koles ale z innej klasy zrobił zasilacz za 1800zł. No ale co to za praca jak sobie sprowadził wszystkie części. Złożyć kazdy potrafi...
|
|
![]() |
|
|