![]() |
Noc mialem koszmarna 29 w mieszkaniu i nie dalo sie schlodzic... przy takiej temperaturze w koncu sie zasnie, ale rano jak sie czlowiek do pracy budzi to cialo opuchniete... horor... dzis ma byc we Wrocku okolo albo nawet pobnad 40 to ja w mieszkaniu bede mial chyba 32, nie nie nie nie!!!!!!!!!
Wczoraj ladna mala burza byla we Wrocku, szkoda tylko ze jej dzialanie i opad deszczu nie wiele zdzialal, nie obnizyl temp. dzis weekend sie zaczyna, piwo w lodowce sie chlodzi... moze jakos przetrwam :) |
Hehe to musialaby byc niezla lodowa - raczej lada chlodnicza :)
No nic panowie za 60 minut godzina ZERO - trzeba ruszyc dupsko i wyjsc do pracy :| A po wczorajszej burzy (ktora nie dala mi spac do 4 nad ranem kurlwa !!) od rana juz 30 takze zycie jest piekne :) Wieczorkiem czekam na meldunki kto dotarl do domku a kto sie schladza w ogrodku z :piwo: |
Dobra rada na upały ,zamknać się w lodówce z piwem i przeczekać upałki :D
|
Upał niezły :smutny:
W domu mam teraz 28.5 , ale za to w piwnicy 19 :) Dlatego czasem bywam w piwnicy :fiu: @shuma02 Mam pytanie , bo Ty na zadupiu mieszkasz , chyba gdzieś nieopodal jest taka wioska Santa Monica, mieszka (chyba) tam ktoś z kim straciłem kontakt 4-5 lat temu , czy jesteś w stanie po nazwisku się wywiedzieć czy gość jeszcze tam jest ? |
u mnie w niebianskiej krainie aniolow, caly ubiegly tydzien bylo nie mniej niz 38*C.
ale w tym tygodniu jest wprost zimno i utrzymuje sie zwykle 32-35*. przez cieplo w chacie i temperatura procka poszla do gory, utrzymywala sie okolo 46* ale od miesiaca utrzymuje sie okolo 51*C. jaki na to sposob? skoro moj domek nie ma klimatyzacji, znalazlem sobie dziewczyne ktora ja ma i tam spedzam noce. teraz gdyby tylko zasnac bylo jak... hehe |
na poczatku u nas nei bylo najgorzej, ale potem jak sie rozkrecilo od 13 to jaaa...nie wiem ile bylo bo latalem po miescie (nimal - Stary Browar, Deptak...rozumiesz...:D )
ale bylo tragicznie, jak z komputronika wychodzilem to walnela we mnie sciana goraca i woda z glowy momentalnie :D A w domu? Mam ocieplenie na zewnatrz, rolety spuszczone takze torche zimno trzymaja, klima Siemensa jest...ale i tak jest goraco... boje sie co bedzie jutro...:D ps. ciekawe jak bedzie od 1-14 chyba do Mielna sie przemieszczam :D |
u mnie niestety to jest chłodno tylko na dole w piwnicy :D
dziś nie bylo najlepiej 30* w mieszkaniu 43* na dworze pffff |
ja nie wychodze z domku tylko expie w Lineage 2 i jest chlodno :D
|
Najlepszy sposób na upał :jem: :*
|
Cytat:
jest po dziewiątej i w Warszawie taka temperatura, że się ze mnie prawie leje. po deszczu było chwilę ok ale teraz od tej wilgoci jest jeszcze gorzej. wychlałem już resztę napoju zwanego coke i nie mam nic zimnego, a cholera najbliższy sklep otwarty o tej godzinie jest poza zasięgiem spaceru. no nic może kogoś namówię na wycieczkę samochodową :D |
jak to co robie, w pracy klima w domu wentylator i wiador czegoś zimnego do picia
|
ja z samego rana sobie okna roletami pozasłaniam i mam max 20 -22 *C :D
|
jutro piatek
bloga leniwosc zapanuje w calej firmie grube, stare mury pamietajace jeszcze zabory skutecznie bronia przed upalem czlowiek w blogiej nieswiadomosci zyje wewnatrz odciety od swiata zewnetrznego i wybija 15ta || i wtedy sie qrde rozpusze || zawsze jak wychodze z biura to umieram, jutro moze sie to ziscic ;p |
zimny Lech Mocny lub Okocim Mocne...
|
Ja tylko zniose taki upał razem z moją dziewczyną, tzn. tylko ogniem zwalczysz ogień :D
A ja jestem juz bardzo rozpaaaalony, jutro ma byc jeszcze cieplej wiec zbieram siły na kolejną wizyte jej ;p |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:54. |