![]() |
klimatyzacja !!! tyle w temacie.
|
Hi hi hi.... Przeciez nie mowie, ze ja nosze mokry podkoszulek :D Ale polecam, polecam, kiedys wyprobowalam i nie powiem - bylo fajnie :) tylko trzeba uwazac na nereczki, zeby nie przeziebic :)
Heh, jak komus jest goraco na dworze, to niech se wejdzie do szklarni w poludnie :) Zapewniam, ze bedzie sie cieszyl, jak wyjdzie z powrotem na dwor :D |
Cytat:
|
Spos***243;b na upa***322;y - re***380;yserka Death Star z klim***261;. Star***261; ale jako***347; na razie dzia***322;a. Wyj***347;***263; o 18.30, pojecha***263; na spotkanie, posiedzie***263; do 23 a potem do domu...
|
Cytat:
Dawaj Aniu, dawaj...:D |
Cytat:
|
Herbata mietowa z cytryna, schlodzona.
Albo zimna woda w misce i mozna moczyc nogi. Mokry podkoszulek na grzbiecie :D |
chłopcy silence please:zolta:
|
No nie wiem ja myslalem ze temat jest "Jak Wy sobie rodzicie z upalami " i to pytanie jest skierowane do ludzi ...
Jak by chodzilo o procki itp. to pytanie by brzmialo jak Wy i wasze otoczenie radzi sobie z upalami ? ... no nie wiem widocznie w bledzie jestem :] Wiem czepiam sie :D |
To ***380;e procesory te***380; nie cierpi***261; upa***322;***243;w tak jak my :idea:
|
No ok ale co to ma do czlowieka ? :blink:
Jak zawsze na temat :D |
Procesory te***380; maj***261; problemy bez ch***322;odzenia :D
http://www.youtube.com/watch?v=XgOmMAasqto |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem czy to juz pisalem ale na upal swietny jest sok z brzozy. :D
No ale ciezko jest z dostepnoscia tego produktu. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:34. |