![]() |
Cytat:
Masz racje najlepiej nalac chlodnej wody do wanny polozyc sie na godzinke, potem najlepiej urzyc jekiegos kremu po opalaniu i jest dobrze ;). |
Cytat:
|
Maslanka tez jest ok
|
@Berion
sprawdzony sposob mojej babci kladziemy sie na brzuchu smarujemy plecy zsiadlym mlekiem lub serwatka po godzinie jak reka odjal - ewentualnie niezly jest tez taki balsam Vichy z dodatkiem miety i koenzymy Q10 ale to drogi shit niestety |
Temat jest: "Wasz sposób na upały", a czy ktoś mi może podać sposób na poparzone plecy (uśmierzenie piekoty)? :( Jeszcze dwa dni i zacznę zmieniać skórę :\
Co za przeklęte słońce, wysmarowałem się jakimś liszajstwem przeciwsłonecznym, a i tak dotkliwie odczułem dziurę ozonową. Ludzie! Nie wychodźcie z domu, słońce świeci :| |
2:03 u mnie 27 i nie ma czym oddychac, przeciagu sie zrobic nie da bo nie ma wiatru
|
godzina 01:08 - za oknem 25*C - lekki wiatr ||
|
Byłem dzisiaj sie na stawach się pokompac i w tym czasie utopiła się dziewczyna. Przyleciał helikopter, przyjechala straż ze sprzetem do nurkowania, policja, karetka.... na koniec przyjechała trupiarka :/ Widać niektórym rozum odbiera w upale... sądząc po towarzystwie zatrzymanym przez policje to nie jedno piwo poszło...łacina leciała równo.
http://img339.imageshack.us/img339/8...01526dx.th.jpg |
przeciag - okna otware... wieje - to jest sposob na upaly oraz wiadomo zimne :piwko2:
|
o dzis bylem na urodzinach dziadka :D w lokalu :D zaduch właczyli klime jakoś było a potem naraz coraz gorzej i sie okazalo ze prze jedna głupia babe na 30 osób ktora jarała fajki wyłaczyli ja ale sie wku******
|
no i jakies cziksy do piwnicy kto nam bedzie cyckami kapsle otwieral :serdusz:
|
Cytat:
To jest świetny plan! Kup więcej piwa i prześlij mi adres tej piwnicy to podejdę... :piwo: ;) |
jeszcze 2 dni takiego upalu i duchoty a biore komputer ,zapas piwa i zupek chinskich i przenosze sie do piwnicy :podbite:
|
38*C... rozpuszczam się...
|
Cytat:
właśnie popijam mrozona wode || za oknem 44*C :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:53. |