![]() |
no przynajmniej na boisko da sie wyjść :D
|
u mnie dzis w miare i lekko zimna mineralna wystarczy:)
|
no wrescie pogoda sie opanowala w domku juz mam 22 stopnie a na zewnacz 28 w cieniu a
w sloncu jakies 34 wiec juz moge sciagnac woreczki lodu z jajeczek :D |
witam! nie wiem czy zapowiada sie na upał czy nie ale parę zimnych nestea stoi w lodówce :D
|
Cytat:
|
ja polecam skrzynke piwa na dwoch.....nawet duchota w spaniu nie przeszkadza zreszta mroz tez:P
dobranoc...a moze dzien dobry ?:P |
ja z doswiadczenia powiem, ze najlepiej gasi moje pragnienie mrozona herbata albo woda zrodlana - ostatecznie kompot z czarnej porzeczki tez mrozony :)
|
czyli podpada wszystko :D na jakby co to zawsze sie mozna wyprzec ze 60% to woda? :D
|
a żeby pić trzaba mieć co!!!
ja polecam wszystko co ma większość wody w składzie :> |
Cytat:
:piwo: :D |
wiecie co?
przez te wszystkie dni stwierdziłem, że jednak najlepszy sposób na upały (uniwersalny wszędzie) to wymyśliła Matka Natura pocić się trzeba!!! to nic że straszne poród też wygłada nieciekawie, a Claudia Schiffer przyszła na świat w jego wyniku. :P a aby się pocić trzeba pić || |
Cytat:
|
Cytat:
kurczaka czy kobiety? |
Zaaplikowałem sobie pentolan [?] czy jakoś tak... (pianka, wsiąkła i ponoć ma do jutra pomóc), a teraz trzymam na plecach mokry ręcznik...
Ehh... ze słońcem nie ma żartów! |
Cytat:
Ps. Okład z piersi niestety nie pomaga (czyt. piecze jeszcze bardziej :glaszcze: ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:51. |