Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wasz sposób na upały (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wasz-sposob-upaly-54827/)

Burak_PL 01.08.2005 14:59

no przynajmniej na boisko da sie wyjść :D

demek 01.08.2005 14:03

u mnie dzis w miare i lekko zimna mineralna wystarczy:)

legion 01.08.2005 10:57

no wrescie pogoda sie opanowala w domku juz mam 22 stopnie a na zewnacz 28 w cieniu a
w sloncu jakies 34 wiec juz moge sciagnac woreczki lodu z jajeczek :D

Burak_PL 01.08.2005 06:25

witam! nie wiem czy zapowiada sie na upał czy nie ale parę zimnych nestea stoi w lodówce :D

ed hunter 01.08.2005 05:31

Cytat:

Napisany przez Calme
ja z doswiadczenia powiem, ze najlepiej gasi moje pragnienie mrozona herbata albo woda zrodlana - ostatecznie kompot z czarnej porzeczki tez mrozony :)

mrożone to jest trafne określrnie do wszystkiego co może pomóc w upał. kompoty są dobre ale bez cukru lub z małą ilością, najlepiej kwaśne, a najlepiej najlepiej mirabelkowy :) :jem: mniam.

demek 01.08.2005 04:31

ja polecam skrzynke piwa na dwoch.....nawet duchota w spaniu nie przeszkadza zreszta mroz tez:P
dobranoc...a moze dzien dobry ?:P

Calme 31.07.2005 23:12

ja z doswiadczenia powiem, ze najlepiej gasi moje pragnienie mrozona herbata albo woda zrodlana - ostatecznie kompot z czarnej porzeczki tez mrozony :)

Predi 31.07.2005 22:40

czyli podpada wszystko :D na jakby co to zawsze sie mozna wyprzec ze 60% to woda? :D

ed hunter 31.07.2005 22:34

a żeby pić trzaba mieć co!!!

ja polecam wszystko co ma większość wody w składzie :>

joujoujou 31.07.2005 21:59

Cytat:

Napisany przez ed hunter
[...]

a aby się pocić trzeba pić ||

Otóż to! :spoko:

:piwo:

:D

ed hunter 31.07.2005 21:32

wiecie co?

przez te wszystkie dni stwierdziłem, że jednak najlepszy sposób na upały (uniwersalny wszędzie) to wymyśliła Matka Natura

pocić się trzeba!!!

to nic że straszne

poród też wygłada nieciekawie, a Claudia Schiffer przyszła na świat w jego wyniku. :P

a aby się pocić trzeba pić ||

*Vojtas* 31.07.2005 19:34

Cytat:

Napisany przez mr_spock
oklad z piersi?
kurczaka czy kobiety?

KOBIETY! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

mr_spock 31.07.2005 18:33

Cytat:

Napisany przez *Vojtas*
Mam ten sam problem. Moja kobieta wyskoczyła do apteki i zakupiła ApiPanten pianka propolisowa z dekspantenolem oraz maść na poparzenia słoneczne Alantan Plus oprócz tego okłady z gazy nasączonej zimną wodą.

Ps. Okład z piersi niestety nie pomaga (czyt. piecze jeszcze bardziej :glaszcze: )

oklad z piersi?
kurczaka czy kobiety?

Berion 31.07.2005 16:57

Zaaplikowałem sobie pentolan [?] czy jakoś tak... (pianka, wsiąkła i ponoć ma do jutra pomóc), a teraz trzymam na plecach mokry ręcznik...

Ehh... ze słońcem nie ma żartów!

*Vojtas* 31.07.2005 16:43

Cytat:

Napisany przez Berion
Temat jest: "Wasz sposób na upały", a czy ktoś mi może podać sposób na poparzone plecy (uśmierzenie piekoty)? :( Jeszcze dwa dni i zacznę zmieniać skórę :\

Co za przeklęte słońce, wysmarowałem się jakimś liszajstwem przeciwsłonecznym, a i tak dotkliwie odczułem dziurę ozonową. Ludzie! Nie wychodźcie z domu, słońce świeci :|

Mam ten sam problem. Moja kobieta wyskoczyła do apteki i zakupiła ApiPanten pianka propolisowa z dekspantenolem oraz maść na poparzenia słoneczne Alantan Plus oprócz tego okłady z gazy nasączonej zimną wodą.

Ps. Okład z piersi niestety nie pomaga (czyt. piecze jeszcze bardziej :glaszcze: )

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:51.