![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
widze podobne zainteresowanie kosz...
![]() a rowery to tak na poważnie ? bo ja dopiero zaczynam sie w to wkrecac... kumpel jeździ i zajarał mnie troche tym, na początek nie zbyt profesjonalnie ale przymierzam sie do TREKa 4100(na nic lepszego kasy nie ma, chociaż nawet nie wiem czy na to bedzie), może pogadalibyśmy na privie o rowerkach na czym jeździsz ? (jeśli masz ochote to sie odezwij) PZDR P.S. miałem na myśli ADIKa,..bo przez przypadek nie zacytowałem ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
nie polecam takich programów Slum Dunk II (AIR ATACK II) - po takich treningach ludzią skaczą 10cm wyżej ale ich kolana wysiadają !! na forum eBasketu możesz troche o tym poczytac ! bieganie, troche siłowni i trening !
![]() |
![]() |
#19 |
Arab'ski
![]() |
dokladnie- mialem na mysli jakis trening biegowy, silke i jakies takie lightowe cwiczonka...
a co do rowerow, to w sumie jaram sie tym bardzo, ale z braku kasy jezdze na czym sie da- obecnie jest to jakis smiec za 800 zeta...- ale pojezdzic sie da...- ech, gdybym ja mial tylko kilka tysiecy do wydania... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|