Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.08.2003, 07:53   #1
^marecki|
Nowy na forum

Data rejestracji: 27.08.2003
^marecki| w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Opinia o "piratach"

Czesc wszystkim.
Chcialbym znac wasza opinie o grze "Pirates of Careabeen".Ja za bardzo tej gry nie moge pojac,czy ona jest latwa czy trudna gra?Czy mozna dorwac jakis poradnik tej gry? dzieki
^marecki| jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.08.2003, 13:49   #2
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

po pierwsze gra nazywa sie Pirates of the Caribbean

http://pirates.bethsoft.com/main.html
lektura w jezyku angielskim
Stary 27.08.2003, 14:04   #3
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
po drugie gra jest na engine morrowinda - i jako taka wymaga sprzetu gf2+ i 1ghz+ - bez tego nie podchodz - a najlepiej miec nowego radeona i porzadne pentium - na tym chodiz najlepiej - i co wazne - ten engine naprawde WYGLADA

ps. w piratow nie gralem i pewnie nie zagram - bo morrowinda mecze juz ktorys miesiac i daaaaaaaaaaaleko mi do konca te gry sa dlugie...
Stary 27.08.2003, 14:21   #4
-=Shade=-
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.04.2003
-=Shade=- zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hmmm, tak to czytam i zainteresowala mnie ta gierka. Co do Buggerowinda...o przepraszam Morrowinda to udalo mi sie ukonczyc go w calosci. Nie zrobilem wszystkich questow napewno ale spora wiekszosc. Oczywiscie BloodMoon i Tribunal rowniez mialem zainstalowany. Bloodmoon to jedna wielka porazka ( bycie wilkolakiem jest spoko ale nic pozatym, ani dobrze sie niem nie walczy ani nic - questow jest tez malo ). Co do Tribunala to nic na jego temat nie moge powiedziec bo wersja w ktora ja gralem ( nie instalowalem zadnych patchow ) miala pewnego buga zaraz na poczatku co uniemoliwialo kontynuacje.
Ogolnie gra za prosta - wszystko kreci sie wokol forsy ktorej masz praktycznie nieskonczona ilosc i zrobienie bohatera wymiatacza to kwestia kilku godzin. Engine jest super, ogolnie swiat wszystko jest ok, poza sposobem awansowania postaci ktory jest totalnie chybiony. mam nadzieje ze w tym Pirates of the Caribbean jest innaczej.
The very meaning of our lives

Maila do mnie wyślij na ten adres
-=Shade=- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.08.2003, 14:27   #5
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
patche wypadaloby instalowac jednak
wilkolakiem mozna zostac w normalnej grze - niezle efekty
co do forsy - to dopuki nie mordujesz ordinatorow to wcale nie ma jej tak duzo
awansowanie tez nie jest takie szybkie - kilka godzin? to chyba zart... i to baaardzo kiepski

ps. oplaca sie miec oryginalne gry - pierwszy morek na sieci byl sciachany tak abrdzo ze blizej mu bylo do wersji alpha niz do normalnej gry
Stary 28.08.2003, 04:08   #6
^marecki|
Nowy na forum

Data rejestracji: 27.08.2003
^marecki| w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Remix mam dosc dobry komputer na zagranie piratow,poniewaz ja instalowalem i gralem.Ale fakt nie za bardzo moge pojac jak to sie statek kupuje.Pierwszy raz cos takiego widze,wiec trzeba by sie zapoznac z tym,co sprzedawac co naprawic i takie duperele.
^marecki| jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.08.2003, 10:04   #7
-=Shade=-
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.04.2003
-=Shade=- zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hmmm,wiadome ze warto miec oryginaly a patcha mialem najnowszego jaki byl ( Bloodmoon przy instalacji instaluje wszystkie patche do Morrowinda i Tribunala ) a mimo to momentami szlag mnie trafial jak widzialem to co sie dzieje.
Co do tej forsy to nie masz racji, jest duzo miejsc skad mozna wyniesc sprzetu za 200-300 tys zlota i wcale nie trzeba byc jakims pakerem zeby pokonac straznikow ktorzy tego stuffu bronia. Ja w pozniejszym czasie gry mialem w swojej gildii w szafkach i kufrach nachowane broni/pancerzy/itd za jakies 2 miliony i nawet nie chcialo mi sie tego sprzedawac ( moj heros mial wszystkie staty ktore byly mi potrzebne na 100 ) - oczywiscie bralem tylko te lepsze itemy a nie wszystko jak leci.
The very meaning of our lives

Maila do mnie wyślij na ten adres
-=Shade=- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.08.2003, 10:45   #8
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Shade w czym problem z morkiem ? ja tam żadnych znacznych błedów nie zauważyłem / poza sporadycznymi zwiechami na grafie/ a co do pary godzin grania /żeby awansować powyżej 50 poziomu jest już duzo czasu potrzeba ( wiem co mowie bo do 61 ciut mi czasu zeszło )

a co do stworzenia wymiatacza w pare godzin to sorki ale chyba graliśmy w inne gry( zanim skończyłem podstawkę to poszło jakieś 4 miechy średnio po 3-5 h dziennie ( ale wyspę znam jak własną kieszeń i morze na przynajmniej kilometr od brzegu ostatnich wysepek i zrobiłem większośś dostępnych questów ), choc na tribunala potrzebowalem tylko okolo tygodnia tak że razem ze szwendaniem po wyspie wyszlo 411 dni czasu gry, a jeszcze nie byłem wampirem

co do kasy to też mam w kieszenie jakieś 500 i sprzętu na pare milionów ale ja to kolekcjonuje a sprzęt ktory nosi mój awatarek to modowany magicznie daendryczny złom /

pozdrófka
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: