![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() |
Opinia o "piratach"
Czesc wszystkim.
Chcialbym znac wasza opinie o grze "Pirates of Careabeen".Ja za bardzo tej gry nie moge pojac,czy ona jest latwa czy trudna gra?Czy mozna dorwac jakis poradnik tej gry? dzieki |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
po pierwsze gra nazywa sie Pirates of the Caribbean http://pirates.bethsoft.com/main.html lektura w jezyku angielskim
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
po drugie gra jest na engine morrowinda - i jako taka wymaga sprzetu gf2+ i 1ghz+ - bez tego nie podchodz - a najlepiej miec nowego radeona i porzadne pentium - na tym chodiz najlepiej - i co wazne - ten engine naprawde WYGLADA
![]() ps. w piratow nie gralem i pewnie nie zagram - bo morrowinda mecze juz ktorys miesiac i daaaaaaaaaaaleko mi do konca ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Hmmm, tak to czytam i zainteresowala mnie ta gierka. Co do Buggerowinda...o przepraszam Morrowinda to udalo mi sie ukonczyc go w calosci. Nie zrobilem wszystkich questow napewno ale spora wiekszosc. Oczywiscie BloodMoon i Tribunal rowniez mialem zainstalowany. Bloodmoon to jedna wielka porazka ( bycie wilkolakiem jest spoko ale nic pozatym, ani dobrze sie niem nie walczy ani nic - questow jest tez malo ). Co do Tribunala to nic na jego temat nie moge powiedziec bo wersja w ktora ja gralem ( nie instalowalem zadnych patchow ) miala pewnego buga zaraz na poczatku co uniemoliwialo kontynuacje.
Ogolnie gra za prosta - wszystko kreci sie wokol forsy ktorej masz praktycznie nieskonczona ilosc i zrobienie bohatera wymiatacza to kwestia kilku godzin. Engine jest super, ogolnie swiat wszystko jest ok, poza sposobem awansowania postaci ktory jest totalnie chybiony. mam nadzieje ze w tym Pirates of the Caribbean jest innaczej.
![]() |
#5 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
patche wypadaloby instalowac jednak
wilkolakiem mozna zostac w normalnej grze - niezle efekty co do forsy - to dopuki nie mordujesz ordinatorow to wcale nie ma jej tak duzo awansowanie tez nie jest takie szybkie - kilka godzin? to chyba zart... i to baaardzo kiepski ps. oplaca sie miec oryginalne gry - pierwszy morek na sieci byl sciachany tak abrdzo ze blizej mu bylo do wersji alpha niz do normalnej gry
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() |
Remix mam dosc dobry komputer na zagranie piratow,poniewaz ja instalowalem i gralem.Ale fakt nie za bardzo moge pojac jak to sie statek kupuje.Pierwszy raz cos takiego widze,wiec trzeba by sie zapoznac z tym,co sprzedawac co naprawic i takie duperele.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Hmmm,wiadome ze warto miec oryginaly a patcha mialem najnowszego jaki byl ( Bloodmoon przy instalacji instaluje wszystkie patche do Morrowinda i Tribunala ) a mimo to momentami szlag mnie trafial jak widzialem to co sie dzieje.
Co do tej forsy to nie masz racji, jest duzo miejsc skad mozna wyniesc sprzetu za 200-300 tys zlota i wcale nie trzeba byc jakims pakerem zeby pokonac straznikow ktorzy tego stuffu bronia. Ja w pozniejszym czasie gry mialem w swojej gildii w szafkach i kufrach nachowane broni/pancerzy/itd za jakies 2 miliony i nawet nie chcialo mi sie tego sprzedawac ( moj heros mial wszystkie staty ktore byly mi potrzebne na 100 ) - oczywiscie bralem tylko te lepsze itemy a nie wszystko jak leci.
![]() |
#8 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Shade w czym problem z morkiem ? ja tam żadnych znacznych błedów nie zauważyłem / poza sporadycznymi zwiechami na grafie/ a co do pary godzin grania /żeby awansować powyżej 50 poziomu jest już duzo czasu potrzeba ( wiem co mowie bo do 61 ciut mi czasu zeszło
![]() a co do stworzenia wymiatacza w pare godzin to sorki ale chyba graliśmy w inne gry( zanim skończyłem podstawkę to poszło jakieś 4 miechy średnio po 3-5 h dziennie ( ale wyspę znam jak własną kieszeń i morze na przynajmniej kilometr od brzegu ostatnich wysepek i zrobiłem większośś dostępnych questów ), choc na tribunala potrzebowalem tylko okolo tygodnia tak że razem ze szwendaniem po wyspie wyszlo 411 dni czasu gry, a jeszcze nie byłem wampirem ![]() co do kasy to też mam w kieszenie jakieś 500 i sprzętu na pare milionów ale ja to kolekcjonuje a sprzęt ktory nosi mój awatarek to modowany magicznie daendryczny złom ![]() pozdrófka
![]() |
|
|