![]() |
juz wiem ile;) dzieki Wam - ale o tym ciiiii.
|
Cytat:
Może będę pierwszy ;) Żebyście się tylko nie rozmyślili, rok to kupa czasu ;) PS Oczywiście mjez'owi i jego wybrance też pomyślności wszelakiej na wspólnej drodze...itp :D |
no to zdrowie obu Par :piwo: - sie nam forum niebawem znow rozrosnie;)
|
Cytat:
Bo żon obecnych/przyszłych to chyba tu nie ma? Boją się cwaniaki, bo tu tyle męskiej konkurencji he he :D |
Hehe, widze temat weselny teraz na forum :)
Co do tematu, tez mielismy w domu taki dylemat, jak szlismy do rodzinki. Osobiscie kupili***347;my sprz***281;t AGD, bo mamy dobry kontakt z tymi co brali ***347;lub i si***281; "zgadali", ***380;e potrzebuj***261; sprz***281;t. To dostali. Ale jak ju***380; do znajomych rodzice szli to np. pieni***261;dze, 300zl chyba pad***322;o o ile pami***281;tam. Ps. 2 lata temu chyba, albo rok temu, nie pamietam, kuzyn dostal nagrywarke dvd :D - tez ciekawy prezent :) |
Dzi***281;ki Grzeniu! Dzi***281;ki reszcie! By***322;e***347; pierwszy na forum :D he he
:piwo: |
Tak czytam i myślę...
Muszę przekalkulować. Może się ożenię. Ze swoją. :D |
Cytat:
|
Ja mam wszystkie sprz***281;ty.
My***347;la***322;em o got***243;wce.:D:D Na now***261; drog***281; ***380;ycia.... |
u nas w wielkopolsce (chodzie***380;, 80 km od poznania - patrz pilot.pl:) daje sie ok 200 zl, wiadomo im ktos ma wiecej kasy tym wiecej daje, ale z reguly mniej niz 100 ni wypada dac. co do 500 zl dla znajomych, to uwazam to za przesade( jesli ktos zarabia najnizsza), ale jak kogos stac to tyle daje. wiecie co ten pomysl z domem dziecka (zamiast kwiatow)jest bardzo dobry. lista zyczen, troche kiszkowata, bo moim zdaniem tak nie wypada robic.za dwa lata skoncze magistrat i bede myslal o dziecku(wczesniej nie moge) wiec jakby cos to zapraszam:) slub odwolany, chyba ze moja mama sie uprze, ze wzgledow finansowych;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:09. |