![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
z WinAmp'a na Foobar'a - co i jak!?
No więc nadszedł ten dzień.
Chce się przesiąść z WinAmp'a na Foobara i mam kilka pytań: Czy można upodobnić foobara do WinAmp'a ![]() Czy Foobar odtwarza pliki: wma, mpc ![]() Czy jest on kompletnie darmowy ![]() I to tyle. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyrejestrowany
![]() |
A i zapomniałem.... Czy jest jakieś spolszczenie do wersji 0.7.5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
spolszczenie? uczyc sie jezykow i to juz!
jest free - przeczytaj licencje da sie upodobnic - ale to dla misiow jest zajecie - mnie nie pytaj - jesli chcesz patrzec na playera to zostan przy winampie - mozna sie na niego gapic godiznami, foobar sluzy do odtwarzania muzyki - mozna mu dodac panele i cieszyc sie wygladem a'la winamp - ale tp zajecie jest traktowane z przymruzeniem oka odpala co tylko sobie zamarzysz i pewnie jeszcze 3 razy wiecej
![]() |
![]() |
#4 | |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Cytat:
zdecydowanie TAK !!! ad1. można - jest mnóstwo skórek do foobara ad2. odtwarza duuużo formatów ad3. jest totalnie darmowy a sumie 3 razy TAK PS. byłem drugi...
![]() |
![]() |
#5 |
Wyrejestrowany
![]() |
Ale nie odtwarza mi plików wma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
1. Sam bym chciał wiedzieć, bo teraz używam skinów fooAMP i nie do końca działaja
![]() 2. Odtwarza 3. Tak 4. Spolszczenia nie widziałem Ale na forum mamy osoby które są wprawione lepiej niż ja, więc też czekam na jakieś podpowiedzi dotyczące tego super programu Pozdr ![]() Update: Ale się spóźniłem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
jeszcze jedno mnie naszlo - czemu osoba ktora od razu szuka spolszczenia siega po wersje 'special super professional hiper extra'? przeciez polowy opcji nie zrozumie! ba! 90%! tam sa rzeczy ktorych bez paru dobrych lat na studiach mozna nie zrozumiec po polsku! a co dopiero w jezyku obcym?...
dziwny znak czasow - jezykow sie nie chca uczyc, ale soft KONIECZNIE musi byc profesionalny - chocby po to zeby ladnie wygladal - bo inni koledzy na okolo jada na XP professional, w2k professional - szkoda ze butow professional nie robia... a niedlugo dzieci beda jezdzic na professional rowerkach 3 kolowych, ssac professional smoczki i robic przydkie rzeczy do pieluch naturalnie proffesionalnych - nic tak nie podnosi ilosci zassan z emula jak 'proffesional' w tytule - chocby to byl wygaszacz ekranu
![]() |
![]() |
#8 | |
Dobry Człowiek
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Wyrejestrowany
![]() |
a mozna by czyms przekonwertowac te wma w jakości 128bit na mp3 lub coś innego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Dobry Człowiek
![]() |
Cytat:
co do foobara - wersja 0.667 "normal" jest wystarczająca dla większości użytkowników (sam nie kumam w niej jakieś 90% funcji ) ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Dobry Człowiek
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Na tej strone jest chyba cos takiego foo_wma.zip le nie wiem jak to dziala.............
http://www.saunalahti.fi/~cse/foobar2000/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zainstalowalem sobie na probe tego FooBara. Chodzi w sumie calkiem niezle. Dzwiek nie jest moze wyraznie lepszy niz w WinAmpie, ale na pewno jest inny. Troche ostrzejszy,ale z mniejszymi basami i glosniejszy na tych samych ustawieniach. Chwile sie w kazdym razie tym programem pobawie, a potem zobacze, przy ktorym zostane.
W kazdym razie chcialem zmienic jego wyglad, bo ten domyslny zupelnie mi sie nie podoba. Sciagnalem jakas tam mala skorke, ktora nie bedzie sie rzucala w oczy, ale... no i wlasnie tu jest problem, nie mam pojecia, jak mozna ja zainstalowac. W katalogu z programem nie ma nigdzie nic takiego jak Skins, a samodzielne utworzenie katalogu rowniez nic nie dalo. Mogby mi ktos pomoc?
![]() |
#14 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powtorze pytanie, moze komus akurat rzuci sie w oczy (bo nie wierze, ze nikt nie wie, jak to zrobic):
Jak zmienic skory w FooBarze?
![]() |
#15 |
![]() |
nie dziwi mnie to ze nikt nie wie... ja nie wiem - i przyznam ze nawet przez pol sekundy nie myslalem nad zmiana wygladu
taki urok foobara ze sie na niego nie patrzy
![]() |
![]() |
|
|