![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzywany GT Avalanche 3.0 ile wart
Pytanko jak w temacie, mam sposobnosc zakupic taki rowerek (bo na nowy mnie nie stac
![]() http://www.bikepedia.com/QuickBike/B...+3.0&Type=bike http://www.bikepedia.com/QuickBike/B...03.0&Type=bike Osprzet taki jak tutaj (no moze cos sie delikatnie roznic). Niby ze stanow. Hamulce v-brake, oponki w polowie zjechane. Kolor czarnawy nie taki oczo...bny czerwony, czyli raczej 2005(tylko ze ma 8 rzedow z tylu) ![]() Czy warto i ile mozna za to dac? Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 24.05.2010 o godz. 16:04 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszystko zależy od stanu. Bez oględzin nie da się powiedzieć ile można za to dać. Jak się okaże, że napęd jest do wymiany ? W jakim stanie są koła ? Czy proste ? Czy mają luzy ? Czy piasty były smarowane ? W jakim stanie są bieżnie ? Czy rama nie ma jakichś śladów, wgnieceń ? Czy nie widać po niej, że zrobiła 20 kkm ? Pewnie linki i pancerze są do wymiany. W jakim stanie są klocki ? Jak siodełko się rusza to imo znaczy, że ktoś o to nie dbał za bardzo, skoro nie chciało mu się tego zrobić. W jakim stanie są stery ? Czy ktoś je przesmarował, czy dalej są takie jak wyjechały z fabryki ?
Ja bym zaczął od 300 zł, ale możliwe, że bym zrezygnował w ogóle po oględzinach jakby się okazało, że za dużo trzeba w niego wpakować. Jeśli stan byłby naprawdę super, to może i można by było dać nieco więcej. Ale to tylko moje indywidualne zdanie. Podsumowując, bez oględzin na żywo nie ma wyceny. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Ile wart jest taki komputerek? | epol | Off topic | 6 | 17.04.2006 19:05 |
Ile jest teraz wart router at ar-330? | przemo_one | Off topic | 0 | 13.04.2006 17:42 |
Jeżeli ktoś zna angielski perfekt proszę przetlumaczyć | memorando | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 17.05.2003 10:41 |
Ile Wart Teac 40x ? | sayan | Off topic | 6 | 17.02.2003 00:01 |
Ile wart jest RICOH MP7240A przebieg ok 250 CD ?? | Laser | Off topic | 15 | 16.02.2003 01:02 |