![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#9886 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Właśnie ta Pani w BMW nie mogła. Dała na N i nic. Zatrzymała sie jak rozbiła bumę.
Ale w Lexusie jak było pojęcia nie mam. Diesle cierpią czasem na chorobe szalonych diesli (w niekontrolowanych ilościach zaczyna sie spalać olej z turbiny i nie da sie tego zatrzymać bez zduszenia silnika na piątce). Diesel ma samozapłon - nic go nie powstrzyma ![]() http://blogsilnika.blogspot.com/2008...ch-diesli.html Jak ktoś ma automat to podobno biada mu (albo jego skrzyni albo silnikowi)... Ostatnio zmieniany przez sobrus : 01.10.2009 o godz. 09:16 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#9887 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale jak wylaczysz zaplon to przyspieszal nie bedzie, wcisniesz hamulec raz, jeszcze ze wspomaganiem, coprawda bedzie wybijal ale mezczyzna ma na tyle sily aby docisnac hamulec...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#9888 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na pewno dałoby się coś zrobić (no dobra, prawie na pewno). Dla mnie jest to bardziej dowód, że ludzie jak już znajdą się w trudnej sytuacji, to jeśli jeszcze w ogóle potrafią myśleć (ten potrafił, skoro zadzwonił po pomoc), to skupiają się na tym, żeby ktoś udzielił im pomocy, a nie nad tym, jak mogą pomóc sobie samemu. No chyba, że miała tutaj znaczenie kompletna nieznajomość funkcjonowania samochodu, co nas może śmieszy, ale w Ameryce jest możliwe. Niemniej na pewno niepotrzebna tragedia..
![]() |
#9889 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tez tak mi sie wydaje, ze benzyniaka zawsze powinno sie dać zatrzymać. Pani w BMW spaliła hamulce i rozbiła sie - ale przeżyła.
Gorzej jak samochód zamiast kluczyka zapłonu ma przycisk. Wciskasz a u nic ... Tak było w Velsatisie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9890 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale jest karta....
mozliwosci jest kilka...a za chwile dojdziemy do wniosku, ze wszystkie metody zawiodly, totalne nieszczescie... edit jest na guzik start/stop
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 01.10.2009 o godz. 09:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9891 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#9892 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
roznie byc moze
teraz samochody to elektronika w czasie jazdy z automatem w trybie pelnego automatu redukcja nic nie da, jezeli komp na to nie pozwoli - zabezpieczenia przed uszkodzeniem (zalezy od auta) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9893 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Tak to jest, gdy maszyny próbują myśleć za człowieka - niejednemu wydaje się, że faktycznie maszyna ma rację i wyłącza swój mózg - nierzadko na zawsze.
![]()
![]() |
![]() |
#9894 |
the one
CDRinfo VIP
Podgląd świata na żywo w Google Earth
http://republika.onet.pl/38977,26,1,fabryka.html Dla mnie bardziej przerażające, niż zachwycające..
![]() |
#9895 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
eh, znwou obroncy "prywatnosci" sie beda obuzac
a wg mnie to swietna sprawa i bardzo przydatna nie trzbe szukac infa - majac google maps na komorce navi moze automatycznie dostosowac trase przejazdu do ruch na drodze mozesz podejzec pogode w miejscu do ktorego jedziesz (chocby, zeby sie odpowiednio ubrac) itd itd poki nad postaciami nie bedzie tabliczek z peselem tudziez tablic nad samochodami (dostepnymi dla osob postronnych - bo jezeli system bedzie pozwalal na identyfikacje i np udostepnial ja policji, to bylo by swietnie!) to wszystko jest ok ![]() jak dla mnie im wiecej takich zabawek tym lepiej jak np uslyszalem, ze odciski palcow zbierane w celu wydawania paszportow beda niszczone zamiast trafiac do bazy danych policji to mi szczena spadla - niech mi ktokolwiek powie jak uczciwy obywatel na tym skozysta? bo kto skozysta to chyba nie trzeba tlumaczyc |
![]() |
![]() |
![]() |
#9896 | ||
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
To te pączki? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9897 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
hamulec reczny powoli, nawet bardzo powoli zaciagany i trzymany z wyczuciem + bieg N- dosc "sprawne" hamowanie w takim przypadku.
taka moja opcja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9898 |
the one
CDRinfo VIP
No akurat ręcznego przy 180 na godzinę to i ja bym się trochę obawiał. Już wolałbym spróbować się powoli ocierać o barierkę, żeby wytracać prędkość. Niemniej i to i to nie jest raczej dobrym rozwiązaniem.
![]() |
#9899 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9900 |
forumholiczka
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Schwarzenegger nie jest skłonny do ułaskawienia Polańskiego
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...o_innego_.html Hillary Clinton zresztą też http://www.wprost.pl/ar/173364/Clint...nistracji-USA/
Pozdrawiam wszystkich fanów Toma Waitsa ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Agusia : 02.10.2009 o godz. 11:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |