![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#14956 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bo im paly zabrali, a tonfa bic nie mozna
by dalej byl spokoj... jaki ich nie ma to krzycza, ze gdzie oni sa, ze powinni rozgonic towarzystwo a jak juz sa to tez zle bo ktos w pysk dostal... a zeby bylo smieszniej to placza te same osoby
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#14957 |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy sąd pracował nieprawidłowo? Nie wiem, bo należałoby porównać ten wyrok z innymi podobnymi (nie tylko z tego dnia).
Mnie co innego zastanowiło. Właśnie to, że napaść na policję, prokuraturę, sąd była dokładnie po myśli oskarżonego. W żaden sposób nie można odnieść wrażenia, że chodzi o wyjaśnienie, jak było naprawdę. Policja w tym dniu, jako formacja, zachowywała się co najmniej dziwnie. Była wykorzystywana politycznie lub dowodzenie w tym dniu miało taką motywacje. Nie oznacza to jednak, że każdy rozkaz i działanie było złe. Irytuje mnie obrona Kloca przy pomocy mocnych słów - policyjny psychopata, katowanie, bestialstwo, etc. Dla mnie ofiara katowania w szpitalu walczy o życie. No dobrze - niech w wyniku odniesionych ran spędzi tam choć tydzień. Na pewno kopniak po obezwładnieniu był niepotrzebny i bezprawny. Ale z drugiej strony wiadomo, że policja czasem dodaje coś na dokładkę. Ja nie mam z tym problemu, bo bandziorów należy trzymać krótko, nawet jeżeli oznacza to, iż policjanci odrobinę przekroczą uprawnienia.
![]() |
#14958 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Google ma zamiar przeprowadzić w Polsce szeroko zakrojoną kampanie promującą homoseksualizm
![]() http://fakty.interia.pl/polska/news/...ogle,1820609,3 odkąd firmy IT robią za autorytety moralne? ![]() Teraz czekam na chirurgów kształconych w Microsofcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14959 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co oni z tym homoseksualizmem ostatnio..? Do tej pory specjalnie mnie temat nie ruszał, bo choć jest w pewien sposób kontrowersyjny, to jednak po prostu istniał - nie odczuwałem, żeby ktoś na siłę starał się mnie przekonywać, że h. jest w porządku, ok i należy to zaakceptować. Choć oczywiście od czasu do czasu jakieś głośniejsze filmy czy książki się pojawiały.
Ale ostatnio zaczyna nie być dnia, żebym znowu nie słyszał o jakiejś informacji, akcji czy innym sposobie wręcz propagowania takiego stylu życia (już nawet nie samej akceptacji i tolerancji). I przyznam, że bardzo powoli, ale jednak zaczyna to osiągać efekt przeciwny do zamierzonego...
![]() |
#14960 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Nimal -oczywiście sąd rozstrzyga komu wierzy -ale nie ma prawa ograniczać prawa do obrony i naginać i łamać prawa (kodeks postępowania sądowego do postudiowania) w przypadku istotnych dowodów obrony w sprawie-a a tu nie do podważenia takie były wnioskowane takie były złożone!!
- Sąd może uznać za nieistotne w sprawie dowody i odmówić ale jedynie w wypadku jak ktoś chce na przykład film z wesela dołączyć nic nie wznoszący do sprawy . @Kogoro nie pamiętam żeby w trybie przyspieszonym kiedykolwiek sąd odmówił komu kol wiek prawa do obrony przez odmowę dołączenia do materiału dowodowego filmów ,zeznać ,czy monitoringu,filmów policji. Oczywiście skazywano wiele razy na podstawie zeznań tylko policjantów ale oskarżony nawet jak się nie przyznawał nie wnioskował o dołączenie żadnych materiałów do swojej obrony -czyli można powiedzieć prosto rezygnował z obrony. Tak zdecydowanie EOT- bo nasza polemika wygląda jak niewidomego z niesłyszącym i nie ma najmniejszego sensu Moje argumenty nie docierają do Ciebie a Twoje do mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14961 |
Banned
Data rejestracji: 20.06.2012
![]() |
czarymary,
a proszę zerknij kto wprowadził te sądy 24h. Ci sami, którzy Kloca namówili do rzucania kamieniami. Żeby szybciej odtrąbiać sukcesy w walce z wrogami ludu. Warunkowe umorzenie postępowania karnego. Ale nie traktujmy tego zakładu zbyt poważnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14962 | |
Banned
![]() |
Cytat:
"Przez cztery lata kadencji tak zmęczymy rodaków swoją obecnością, że potem już nikt nie będzie miał ochoty o nas rozmawiać. I o to chodzi." Środowiska homo całe życie denerwowały mnie określaniem własnej tożsamości poprzez seksualność. Zgadzam się w pełni z Korwinem, który opowiadał, że zna wielu homoseksualistów i są oni dla niego ciekawi poprzez odmiennośc, tajemniczość, Oscar Wilde i takie sprawy. Ale Biedroń przekonał mnie. Niech wqrwiają ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14963 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i po ptakach..
To koniec działek? 24 zapisy ustawy niezgodne z konstytucją http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...ucja,id,t.html
![]() |
#14964 | |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Cytat:
![]() Ja Pali stawiam utrzymanie skazującego wyroku -tylko zmiana wyroku z bezwzględnego pozbawienia wolności(dostał Kloc 3 miesiące pudła) na warunek ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14965 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://przewodnik.onet.pl/reportaze/...8,artykul.html
juz widze jak u nas sie na rowery przesiada...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#14966 |
Banned
![]() |
Przyznam się, że jakoś do 2005 roku nigdy, przenigdy ani razu! nie zaświtała mi w głowie myśl, żeby nie siadać na rower po alkoholu.
Od 15 roku życia hulałem po Wawie w różnym stanie świadomości, a i Policja miała to głęboko w nosie.... Na kierownicy dziewczyny woziłem, pięknie było. Kiedyś jechałem po Alejach Uj., świeżo po flaszce, pierwsza w nocy i nie chciałem, żeby mnie policja pod ambasadą USA legitymowała albo o fajki sępili, to przyspieszyłem na maksa. I nie zauważyłem, że kwietniki betonowe centralnie ustawili na chodniku... Poleciałem ze 3 metry, leżę sobie, widzę jak zbierają się nade mną i mówię "Tak to jest jeździć po kielichu". Uśmiali się i tyle. Aż przyszedł Kartofel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14967 |
Banned
![]() |
czarymary,
już się nie zastanawiaj nad zakładem, Kloc właśnie dzisiaj ma stawić się w Areszcie Śledczym w Dzierżoniowie, apelacja odrzucona. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jlCYUJQxW3U Ostatnio zmieniany przez BananowaPrawica : 12.07.2012 o godz. 13:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14968 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Kto mi streści ostatnie 4 strony, bo mam sraczkę po czereśniach i ciężko mi się z tego powodu czyta?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14969 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Zaznacz jako przeczytane. Nic a nic nie stracisz.
![]()
![]() |
![]() |
#14970 | |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Warto zwrócić uwagę na pokiereszowaną twarz Kloca po 8 dniach od zdarzenia i na znajomość slangu drugiego niewiniątka.
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |