![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#17971 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma co dywagować, znamy tylko relację jednej strony.
A gostek jakoś nie robi na mnie dobrego wrażenia... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17972 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puenta ma byc inna. Zli urzednicy! Postapili jak mowi procedura - postapiliby inaczej to by ich pewnie wywalono parabola przez okno.
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#17973 | |||
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Cytat:
I tak jest już znacznie lepiej niż było kiedyś, ale wciąż co najmniej tak z 30% urzędników to osoby dbające tylko o to, żeby kawa była ciepła, żeby ich 15 przy pracy nie zastała i żeby na koncie pierwszego kasa się zgadzała. Ich kasa. W tych czasach które mamy każdy jeden może się tłumaczyć tym, że jest mu ciężko. To naprawdę żaden powód, żeby nie móc pomóc komuś innemu - szczególnie że na papierze po to właśnie urzędnicy są. Cytat:
Cytat:
![]() Na okoliczność poszukiwania pracy PUP może być przydatny, ale nie musi, oj nie musi. W tej materii to jedynie agregator treści z rynku pracy, tych samych, które można uzyskać w obiegu ogólnym, czyli w innych źródłach. Szczególnie, że zgodnie z ustawą o informacji publicznej, wszystkie oferty pracy gromadzone przez PUP muszą być obwieszczone (choćby na stronie czy tablicy ogłoszeń przed urzędem), a nie mogą być ekskluzywnie przeznaczone dla osób zarejestrowanych. Choćby dlatego, że mogą przydać się nie tylko bezrobotnym, ale również osobom niezarejestrowanym, które myślą nad zmianą miejsca pracy. Jest bardzo wiele stanowisk, odnośnie których nie zgłasza się zapotrzebowania do PUP, bo byłaby to zwyczajna strata czasu. Z kolei udowadnianie, że urzędnik PUP może szukać pracy - no nie wiem - menedżerowi z doświadczeniem lepiej niż on sam zakrawa o śmieszność. Wymyśliłem właśnie kawał, jak znam co niektórych z PUP to raczej anegdota. Wkurzony bezrobotny po kilku minutach bezcelowej dyskusji mówi podniesionym głosem do szeregowego urzędnika PUP: "Panie, pan żeś w życiu znalazł pracę jednej osobie. Sobie, w tym urzędzie!" Na co przechodzący akurat kierownik, z westchnieniem: "a gdzie tam, ciotka mu znalazła..."
![]() |
![]() |
#17974 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17975 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W Polsce i chcą euro? Nie będą w Polsce póki ceny nie będą w PLN.
![]() |
#17976 |
Guru
Data rejestracji: 06.12.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ceny będą w PL ale, zawyżone.... zapewne...
![]() |
![]() |
#17977 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Też coś, nawet w Biedronce można płacić euro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17978 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Ta. Tak jak iTunes, ktory od lat rozlicza sie w Euro i jakos nikt nie ma z tym problemu ;-).
Zalozylem polskie konto, ogladam na Amazon Fire TV. Jest tak samo jak do tej pory przez proxy w USA. Slowem - tyle materialow ile mialo polskie napisy tyle ma nadal i nie kwapia sie chyba do poszerzania oferty w tym zakresie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17979 | |
Pingwin specjalista.
Cytat:
Nie mam zamiaru być skubany dwa razy, raz ich marżą i jeszcze raz po kursie. Chcą zaistnieć niech się wysilą, to oni mają łapać klienta, klient im w zad nie będzie wchodził - pewnie się tacy niestety znajdują, dlatego wchodzą w Polskę w stylu na "znaj łaskę pana".
![]() |
![]() |
#17980 |
Jasne Patrix, strzel focha, może się przejmą.
Ja tam jestem zadowolony, że wreszcie wystartowali legalnie w Polsce i w/g twojej retoryki lecę włazić im w dupę, czyli założyć konto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17981 |
Pingwin specjalista.
Ależ nikt nie broni! Leć
![]() Ja wiem, że mają mnie w dupie jako klienta. Jak prawie we wszystkich firmach, liczy się masa, a nie jednostka. Ważne, że z mym fochem ja się czuję dobrze. Będzie w PLN to będę myślał. Niech tylko nie zapomną się rozeznać w polskim rynku, a nie zrobić tylko mnożenia po kursie.
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 06.01.2016 o godz. 21:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17982 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak będzie w przystępnej cenie (powiedzmy 30 zł za wersję HD - to chętnie skorzystam
![]() Wersja podstawowa - tylko SD jest za około 8 euro - czyli około 36 zł więc się nie opłaca na tą chwilę
![]() |
#17983 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...-polsce/1njt94 urrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa!!! za matuszkę ros.. ten tego polskę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17984 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17985 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak nie piję jak piję
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |