![]() |
Co to jest? Nie oglądam TV, ale widzę, że gendery dotarły nawet tam :sciana:
Niedługo prezenterką w Wiadomościach będzie Anna Grodzka(A.K.A Krzysztof Bęgowski), a głównym newsem będą parady "równości" :ysz:. Z tego co widzę, taki stan rzeczy w Polsce nie jest akceptowany, i dobrze! Idealnie tu pasuje Cytat:
|
Ilość załączników: 2
|
Conchita Wurst to teraz wzór europejskiej tolerancji i wzoru do naśladowania... uosobienie wyzwolenia, tolerancji i nowoczesności rodem z UE... świat zaczyna kroczyć w kierunku samounicestwienia...
|
Powiem krótko
:rzygać mi się chce... |
Eurowizja = LGBT czyli propagowanie zboczeń, czego się spodziewałeś?
Tam są kąciki adoracji, nie myślisz chyba, że kraj głosuje na kraj bo była ładna piosenka... Takich transów z brodą kiedyś oglądało się w cyrku za dwa dolary, wchodziłeś do namiotu a przy stoliku "baba z brodą". http://parkwodny.zgora.pl/wp-content.../04/plakat.jpg |
Eurowizja
Nie sądziłem, że czegoś takiego doczekam...
W sumie, wcześniej tego badziewia nie oglądałem, coś mnie podkusiło... Eurowizję wygrało coś, co nazwali coćtamcośtam wurst Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego.................. |
Tak się właśnie robi biznes, na placebo :haha:
Za przyzwoleniem "niezależnej" Światowej Organizacji Zdrowia. |
Pic na wodę za miliardy
Cytat:
|
Mnie to nie dziwi, bo to giej był.
|
Gliniarz miał fona w portkach od munduru - a te przewieszone przez ramię.
Poza tym kula nie była pełna (dum-dum albo coś w tym rodzaju). Być może także rykoszet. A i w końcu wcale bym się nie zdziwił gdyby to był fake. Wyświetlacz wygląda jakby dostał czymś dwa razy. |
Cytat:
Aczkolwiek też ciekawy pogląd z tym tyłem do przodu ;D. |
odrywając najpierw kawałek jabłka, które trzymał.
|
gdyby to był ajfon, to ta kula by się odbiła
i trafiła strzelca, ...w serce:spoko: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Lumia 520 zatrzymała pocisk, uratowała policjanta:spoko:
http://www.dobreprogramy.pl/Lumia-52...ews,54077.html Załącznik 65781 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:38. |