![]() |
Cytat:
|
Chyba przestan***281; czyta***263; ten temat. :\
|
a nie zauwazyliscie, ze PO NATYCHMIAST usunelo ja z partii?
a PiS zaprsil na stanowisko wicepremiera kolesia od wysypywania zboza (wyrok + sprawy w sadzie)? o sie dopiero nazywa hipokryzja a co do robienia z czlowieka zlodzieja - fakt, ze Sawicka popelnila przestepstwo, fakt, ze trzeba byc idiota, by przed wyborami brac lapowe, ale tez fakt, ze kilka miesiecy to az nadto, aby ze swietego zrobic zlodzieja (byl taki film - Das Experiment - oparty na prawdziwym dosiadczeniu naukowym, ktore zostalo przerwane, gdy wyniki przerosly najsmielsze oczekiwania badaczy) i szkoda tylko, ze zaden sad nie ujawni prawdziwego oblicza wladzy - ani tej, ani nastepnej, ani zadnej z poprzednich |
Cytat:
Cytat:
No teraz przeszedles sam siebie jak nie mozna tego laczyc z platforma przeciez to ich poslanka i wspolpracownica.Acha czyli kazdy czlonek platformy nie wchodzi w calosc jako partia tylko sam sobie skrobie na boku no ciekawa teoria to po co im partia. |
Cz***322;onkowie PiSu s***261; te***380; prowokowani? - Nie s***261;dz***281;. Nawet je***380;eli, to jak my***347;licie. Co by***322;oby bardziej eksponowane - wyrzucenie z PiS czy udowodniona sk***322;onno***347;***263; do brania ***322;ap***243;wek?
Co by***322;oby wcze***347;niej przedstawione opinii publicznej - dowody winy czy wyrzucenie za podejrzenia (Tak. my***347;l***281;, ***380;e wtedy by***322;oby to podejrzenia). Etyka jest naruszana tam, gdzie CBA ***322;***261;czy si***281; PiS'em. |
Cytat:
Ja nie mowie ze PIS jest krystaliczny ale on pierwszy zaczol walczyc z ta patologia i prosze jaki opor przeciwko dekomunizacji, barniu lapowek przeciez CBA tez poparli ludzie platformy co teraz obrucilo sie przeciwko nim gdyby nie pani Sawicka nic by na nich nie mieli a tu prosze przed samymi wyborami takie cos robia zaufani ludzie z PO, jak dla mnie mowienie ze to nie wina PO to przepraszam kogo no jasne CBA. |
odwracacie kota jarka ogonem
legion@ pokusa to grzech a ludzka rzecz grzeszyc ... jesli uwazasz ze mozna to laczyc z platforma albo z jaka kolwiek inna partia - no coz gratuluje inteligencji nie wiem jak wyglada etyka w innych krajach ale pietnowanie w swoim interesie kogos publiczne kto 'zbladzil' - uwazam nie tyle co nie etyczne ale za prymitywne ***8226; pani sawicka wykorzystujaca swoja pozycje dopuscila sie przestepstwa <- i za to odpowie przed sadem ***8226; cba jest potrzebne <- tylko jako biuro powinno byc apolityczne jesli jednak na wlasny uzytek partia rzadzaca wykorzystuje centralne biuro antykorupcyjne to biuro i jej praca traci zaufanie spoleczne 'pis jest krystalicznie czysty', 'nic na niego nie maja bo jak by mieli to by pokazali' ... legion@ i MQs@ jesli tak wyglada wasze podejscie do tego problemu to ... teraz gratuluje naiwnosci |
PiSiory ***380;a***322;osne s***261;...
http://wiadomosci.onet.pl/1625569,11,item.html I niech mi kto***347; powie, ***380;e nie wykorzystuj***261; CBA do kampanii wyborczej, to smiechem zabije :D |
fajnie. jak kradnie/bierze ***322;ap***243;wy, to aby nie z***322;apali i jest ok. jak z***322;api***261; to usuwamy z partii, m***243;wimy, ***380;e mitomanka, bo powo***322;ywa***322;a si***281; na uk***322;ady na samej g***243;rze partii i te***380; jest ok. ot i ca***322;a moralno***347;***263; PO.
|
Cytat:
|
Ziobro ma przeprosi***263; SLD na antenie Radia Maryja i TV Trwam do jutra :D
B***281;dzie show || . |
Cytat:
|
Cytat:
Jest ju***380; w serwisach internetowych. |
Zdesperowany pacjent wezwa***322; karetk***281; do szpitala
Dramat w szpitalu w Grodzisku Mazowieckim. Starszy, ci***281;***380;ko chory pacjent ze szpitalnego ***322;***243;***380;ka wezwa***322; karetk***281; na ratunek. Jak twierdzi, ani dy***380;uruj***261;cy lekarz, ani piel***281;gniarka nie chcieli mu pom***243;c. Dziennik.pl dotar***322; do nagra***324; z zapisem dramatycznych rozm***243;w pacjenta z pogotowiem ratunkowym. http://www.dziennik.pl/Default.aspx?...rticleId=64278 to najbli***380;ej po***322;o***380;ony szpital od mojej dzia***322;ki...musz***281; tam na siebie uwaza***263;...:O |
Ty jestes czlowiek z lasu i nie masz sie co obawiac:haha:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |