![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#15766 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to masz na PM
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#15767 |
ZnakJaworznickiegoBikera
http://www.jaw.pl/video/show/14104
link do materialu https://www.youtube.com/watch?v=dyyx...E&feature=plcp a tu do calosci tego co jest tle. bo pierw sie robi a pozniej mysli...pomijam juz fakt, ze ten "chodnik" nie spelnia wymogow na droge dla rowerow i pieszych
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#15768 |
ZnakJaworznickiegoBikera
no i panie i panowie demek i nagonka przez niego spowodowana spowodowala poprawe
![]() o ile slowa urzednika odpowiedzialnego za ten projekt to prawda ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15769 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to dobrze, a tak się robi z ludźmi w Warszawie, ma nie być polskiego handlu i to się udaje.
http://vod.gazetapolska.pl/pozostale...i/bezprawiewaw |
![]() |
![]() |
![]() |
#15770 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Ja sie dziwie, ze ruszyli palcem zeby cos zmienic. W pelni zadowolony bede jesli to prawda
![]() |
![]() |
![]() |
#15771 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edziu myśli, że kolportuje bibułę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15772 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Pali myśli, że jest mądrym i cwanym lewakiem, o mój Boże...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15773 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
Nie, będę się masturbował, że jest stan wojenny.
Tak poza tym, to ja się obawiam, że miałem jakiś wpływ na powstanie tych podziemnych wydawnictw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15774 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czystek ciąg dalszy:
http://fakty.interia.pl/polska/news/...-rze,1868165,3 Od tej pory będziemy mogli czytać każdą gazetę, pod warunkiem że jest go Wyborcza ![]() @pali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15775 | |||
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
Cytat:
Gmyz był tylko pretekstem Paweł Lisicki: Hajdarowicz wymienił trzy powody odwołania Cytat:
Branża: bez Pawła Lisickiego i jego zespołu ***8222;Uważam Rze***8221; zniknie z rynku Cytat:
Jan Piński jest przyjacielem... ![]()
![]() |
![]() |
#15776 |
Jukebox Hero
No to było oczywiste.
Nawet jeżeli nie zniknie z rynku to będzie zupełnie nowym pismem. Razem z redakcją zmieni się także zawartość oraz czytelnicy. Rzepa będzie musiała teraz konkurować z GW, co jej popularności nie zwiększy. Ale przyroda pustki nie lubi. Są zwolnieni dziennikarze, są porzuceniu czytelnicy, idealna sytuacja, aby wstrzelić się z nowym tytułem. edit: z innej beczki: http://fakty.interia.pl/swiat/news/k...ycia,1868329,4 Czyli: Lepiej jest dziecko zabić, niż jego prawo do życia miałoby uniemożliwić mu poznanie rodziców ![]() Czyli Einstein miał rację ![]() edit2: http://fakty.interia.pl/raport/przes...e,1868328,5306 ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.11.2012 o godz. 09:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15777 | ||
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
Cytat:
To przede wszystkim duże koszty. Jeżeli będą mieli solidne źródło finansowania to to będzie oczywiście możliwe. Cytat:
Na to mi wychodzi. ![]()
![]() |
![]() |
#15778 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
ale o co chodzi, prywatna gazeta, prywatny właściciel,
zatrudnia kogo chce i za ile chce, zwalnia kiedy chce, jego pieniądze jego ryzyko, jak dla mnie nie dało się czytać Uważam rze, ![]() ale za to dodatek Historia czytałem od deski do deski ![]() myślę, że chłopaki długo na bezrobociu nie będą ![]()
![]() |
#15779 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Słuchałem wypowiedzi Hajdarowicza po pierwszych zwolnieniach. Cóż, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale trudno było nie przyznać mu racji. Jest właścicielem tej piaskownicy i to on określa zasady zabawy w niej.
A redaktorzy chcieli wejść mu na głowę i nasrać, a w zasadzie zdążyli to zrobić. Teraz jak ich posunął ze stołków, to plują i pyskują. Żenada. Ideologia ideologią, ale kto płaci ten wymaga. Proste. Od siebie dodam, że nie wierzę, że zwolnieni stworzą coś nowego, jakiś nowy tytuł. Nie pierwszy raz np Wildstein zmienia pracę (nawet okoliczności podobne) nie tworząc nic nowego. Do tego trzeba być orłem innego gatunku. Życzę im dobrze - niech otworzą własny taki biznes, wtedy zaczną osobiście ponosić odpowiedzialność za swoje słowo, a nie będą kryć się pod płaszczykiem jakiegoś kolejnego Hajdarowicza. Ekonomia uczy, a wręcz zmusza do pokory. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15780 |
Jukebox Hero
Ależ ja nie mam najzupełniej za złe, że Hajdarowicz robi w piaskownicy co chce.
Oczywiście ma prawo i jestem jak najbardziej za, w końcu to własność prywatna ![]() Troche natomiast gorzej, że obie w sumie największe gazety będą teraz w podobnym, prorządowym tonie a'la GW. Rzeczpospolita miała do tej pory konserwatywny charakter - teraz to się zmieni. To już tak fajnie nie jest i tylko o to chodzi. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.11.2012 o godz. 11:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |