![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16381 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma lekarstwa na pijanych bandytów za kierownicą.
![]() http://www.kamienskie.info/dramat-w-...ludzi-zdjecia/
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#16382 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Czy nie można tego traktować prawnie jako morderstwa z premedytacją z użyciem niebezpiecznego narzędzia?
Sk...nów na dożywocie do kamieniołomów bym wsadzał!
![]() |
#16383 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Wracałem autobusem do domu, a że całkiem trzeźwy nie byłem, to przejechałem przystanek, dla pewności jeszcze ze 2, wysiadłem, poszedłem do nocnego, żeby nie zaschnąć, Przychodzę, dwóch małolatów kopie trzeciego, nieprzytomnego. Więc im powiedziałem: Halo. halo! To oni czy mam jakiś problem. Głupie to było pytanie. Coś mnie podkusiło trapery założyć, a palców w rękach nie zegnę, mam nadzieję, że nie połamane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16384 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mniej fotoradarow, bedzie bezpieczniej.
Ale w*******iles s****ysynom edu?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#16385 | |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Cytat:
![]() Teraz produkcja tych artykułów spożywczych ma odbywać się wyłącznie za pomocą sztucznego dymu w proszku ![]() Nie jem mięsa wiedź aż mnie tak to nie boli ![]() Ale będzie podobno można wędzić będzie jedynie na użytek własny w przydomowych wędzarniach. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16386 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.03.2013
![]() |
Kierowca pijak, swój wyrok poniekąd już dostał, oj upaćkał sobie sumienie, konsekwencje. Nie ma nawet sensu więcej się na jego temat wywodzić.
Tak tak Unia daje pieniądze ale nie za darmo, potem wymaga, i jeśli się nie wywiążemy to nawet i kara... Szkoda że nas tak wepchnęli do UE, wcześniej nie wywalczywszy lepszych warunków (chyba że dla siebie ;s). Miller zapisał się na kartach historii, i o to mu chyba chodziło. Nam cóż pozostaje ? Nie dać się zwariować, i wędzić swoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16387 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Wy już od dawna jecie pseudowędliny z lakierni. Unia zrobiła prawo do tego, co już od dawna jest.
Kiedyś pani w sklepie poinformowała mnie, że to jest wędzone komputerowo ![]() Teraz przestanie to być oszustwem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16388 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
ścierwo znane z imienia i nazwiska i z mordy
http://www.wykop.pl/link/1800892/pij...i-na-chodniku/ Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16389 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.03.2013
![]() |
Niech pierwszy rzuci kamieniem. Tym się różnimy że dla mnie to dalej człowiek, a dla Ciebie już ścierwo. Zdaję sobie tylko sprawę że już i tak w pewien sposób został ukarany za własną głupote, i w niedługim czasie dostanie właściwy wyrok.
Może się komuś nie podobać, ale to dalej człowiek, ścierwo leżało by bez ruchu o pustym duchu. Nienawiścią świata nie naprawisz. Gdybając dochodzę do wniosku że jeśli zrobił to celowo, to niesamowicie agresywnym i nienawistnym typem musiał być. Nie mam najmniejszych problemów żeby mu wybaczyć, prawdopodobnie już nic dobrego go nie spotka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16390 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Nienawisc? Nie, to nie to. Nazywam tylko rzeczy po imieniu.
Czlowiekiem dla mnie przestal byc jak naj.eb.any wsiadl za kolko. 2 promile!! W tym momencie stal sie juz tylko scierwem. Jakby mial 0,5 to by dalej byl czlowiekiem i bym psow na nim nie wieszal.
![]() |
![]() |
![]() |
#16391 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Okazało się, że był nie tylko pijany, ale i pod wpływem narkotyków
![]() http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarz...l-zarzuty.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#16392 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16393 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Wcześniej też był już notowany za jazdę pod wpływem. Największą karą dla tego mordercy będzie fakt, że musi żyć z tym że zabił tyle osób - w tym dzieci, które miały dopiero swoje życie przed sobą.
Wcześniej 26-27 latek z Łęcznej (Policjant) zabił 19 letnią dziewczynę i uciekł z miejsca wypadku. Ciekawe czy uciekł bo był pijany czy tak jak mówi bo przestraszył się odpowiedzialności. Jeżeli chodzi o jazdę pod wpływem (bez spowodowania wypadku) to sprawa powinna być jasna. Złapią raz i udowodnią bezsprzecznie, że byłeś pod wpływem to mandat w wysokości 10% rocznych dochodów i zabrane prawko do końca życia. Taka kara najprawdopodobniej skutecznie zmniejszyła by takie wypadki.
![]() |
#16394 | ||
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Pijany człowiek raczej się nie kontroluje. Pretensje można mieć także osób, które z nim przy stole siedziały.
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |