![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#9601 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
U nas zajęłoby to pewnie pół roku, a po miesiącu robiono pierwsze poprawki..
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#9602 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chciałeś powiedzieć - półtora roku.
![]()
![]() |
![]() |
#9603 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
taaa... tę kostkę to wymieniali pewnie przymusowi robotnicy z łapanek, faktycznie szkoda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9604 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Byles widziales ? aha
Jeszcze powiedz ktore ulice konkretnie widziales robione ta metoda ? Jezeli nie byles w breslau to rozumiem twoja opinie. W warszawie nie ma niemieckiej kostki i wasze dziury sa normalnoscia. My mamy porownanie jak to sie kiedys robilo. I dziwi mnie ze teraz calkiem przyzwoicie oplacani robotnicy nie potrafia sie nawet zblizyc do tych wstretnych niemcow. A technologia poszla do przodu. Ostatnio zmieniany przez Sunna : 23.08.2009 o godz. 10:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9605 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Bracia mojego dziadka mieli w czasie wojny zwyczaj strzelania do volksdeutschów, widocznie dlatego brakuje teraz fachowców od kostki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9606 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
No widzisz Ed, no widzisz?
I po co ładowałeś się do tej dorożki? Ed wsiadł - koń padł ![]() http://wiadomosci.onet.pl/2030114,11,item.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#9607 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
O te słupki na Barbakanie to się codziennie walą setki turystów - patrzą w górę i... podobno koń, który był kobyłą się pierdyknął łbem o ten słupek jak padał...
Ale człowiek nie koń... ![]() Ludzie też padają... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9608 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jest sobie taka jedna ulica w jaworzni, gdzie asfal wylali ponad 10 lat temu, zawsze sie dziwilem czemu na niej nie ma kolein. ostatnio sie dowiedzialem, przy okazji przbudowy centrum jak zdarli asfalt na samym poczatku ulicy, pod spodem jest wlasnie kostka brukowa, stara, kmienna. oczywiscie ulozona rownosienko. zapytalem babci kiedy ja kladli ale sie nie dowiedzilem bo uslyszalem "odkad pamietam"
na szczescie nie przyszlo im do glow zeby ja zrywac ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#9609 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Pod bardzo wieloma ulicami w Warszawie jest kostka brukowa (widać to najlepiej jak stary ancfalt z lat 80 zaczyna pękać i odpadać), zmieniają tam co jakiś czas nawierzchnię asfaltową i jest dobrze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9610 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9611 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Dzisiaj na Mokotowie jechałem po ulicy gdzie zeszlifowali nawierzchnię, w wielu miejscach wylazł bruk (kocie łby) zachowany w pięknym stanie...
Niedaleko, jedna z uliczek przy Forcie Czerniaków (chyba Okrężna) została odnowiona w zabytkowym stylu - odtworzono bruk z otoczaków (kocie łby) i jak się tam przejedzie rowerem to plomby z zębów wypadają. ![]() Przyszło mi do głowy, że taka ulica, to świetny test dla rowerów z supermarketów - po ilu metrach się rozkręci tak mocno, że się dalej nie pojedzie. ![]() Mam nadzieję, że to nie błąd w sztuce, i te otoczaki pochowają się trochę, bo na Pradze jest jeszcze sporo takich zabytkowych ulic, i choć jazda po nich do przyjemnych nie należy, to nie jest to sport ekstremalny... Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 24.08.2009 o godz. 17:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9613 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Pomidorem bym cie ***nął, ale ci daruję. Ważne jest to, że jak się skończy sezon na pomidory, to się zjawisz w Warszawie, z rodziną, u mnie, i sobie pogadamy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9614 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
to teraz masz od Rycha wpier*** za takie knowania za jego plecami
a sezon na pomidory się skończył, ale to przecież wiesz, że teraz zaczyna się sezon ogórkowy rodziny aktualnie nie mam - palę głupa i piję piwo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9615 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jednym słowem wynika z tego, że Rycha trzeba zabić... A szkoda by trochę było...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |