![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zgadnijcie, co będzie jak PiS nie wygra? Szef kampanii wyleci na zbity pysk, jak jego poprzednicy i wróci Jarek pod pałac z krzyżem i Antkiem policmajstrem. Skończy się gospodarka, przedszkola (bo to kasa mimo wszystko) i inne rzeczy. Tak naprawdę nie chciałbym być w skórze tego, kto wygra te wybory. Będzie musiał sobie poradzić z wieloma sprawami spieprzonymi przez ten rząd i ogromnym zadłużeniem. |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jak dotacje skończą, to my też możemy sobie wyjść
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
wrzuć w googlarkę Miss Colambia's Catalina Robayo's Scandal
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
http://beautyroyals.beautymania.biz/...colombias.html
ma kto pożyczyć okulary ? - bo ja tam nic nie widzę
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
Przeprasza ze przedszkola, a za całą resztę to co?
dobra coś z innej beczki http://fakty.interia.pl/polska/news/...acje,1692618,3 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie pozwalają Polakom uczyć się szprechać..... No tak, ktoś po zajęciu nas musi czyścić kible i stanowić ekologiczne paliwo...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
http://fakty.interia.pl/galerie/gale...duze,1514048,1
Bardzo mi przykro z powodu wypadu i trzymam kciuki za powród do zdrowia. Jednak: - w jaki sposób ten samochód włączał się do ruchu, że dostał w przód? Jakoś sobie tego nie wyobrażam, chyba że motor jechał pod prąd. - jaką prędkość musiał mieć motor żeby tak uszkodzić SUVa? Media o tym milczą, ale mysle ze delikatnie mówiąc spora. Zazwyczaj podawane są informacje czy kierowca był trzeźwy, jaka była przyczyna wypadku, oraz czyja była wina (typu "wjechał w prawidłowo jadącego motocyklistę"). Tu niejasno wskazuje się winę kierowcy samochodu, ale konkretów brak. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 09.09.2011 o godz. 13:01 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
http://deser.pl/deser/56,111858,1025...Paskudne_.html coś dla naszego Eda- forumowego głodomora
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
2. Haggis, co w tym obrzydliwego? salcesonojady. 3. To jajko jest obrzydliwe. 4. Kiszonego śledzia jadłem w Szwecji, otworzyliśmy go w lesie z wiatrem, cuchnie to potwornie, ale smakuje do wódki całkiem ciekawie, anchuajady. 5. Kto jadł cielęcy móżdżek? Ja jadłem wiele razy. Cenne źródło cholesterolu. 6. Ryba fugu, chętnie bym spróbował, na pewno jedzenie jej nie jest bardziej niebezpieczne niż grochówki przy drodze. 7. Pieczona świnka morska jest podobno wyśmienita, świniożercy. 8. Sfermentowany rekin, a co z włoskimi szynkami "dojrzewającymi" rok? 9. Taka kawa jest dla mnie za droga. 10. Nie wiem co to za owoc. ![]() Donek musi wygrać wybory, pójdzie w uściski SLD i w piiiiiii.... Rano w radio, w programie sponsorowanym przez mumię jewropejską jedna eks pert mówiła, że nie wystarczy oszczędzać energii elektrycznej, bo trzeba jej mniej zużywać. i dlatego stworzą kolejną kastę urzędników, a my musimy drożej płacić za energię nie tylko jako mumia, ale też jako gospodarstwa domowe, a wszystko dla naszego dobra, abyśmy kiedyś zużywali mniej prądu.Takiego bełkotu, to nawet w związku zdradzieckim nie było, ale mumia jest przecież nowocześniejsza... Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 09.09.2011 o godz. 20:17 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Ja czarninę jadłem wiele razy jak żył dziadek ,przeważnie z świńskiej krwi- dziadek też pił surową krew,ja nie mogłem się przełamać
Czarnina jest dobra , nie wiem do czego można porównać może do flaczków -trzeba umieć przyrządzić kiedyś ludzie jak zabili prosiaka to prawie wszystko potrafili wykorzystać. to nasza wina że prąd drogi Tuska -dawnymi czasy jak nie było Google to prądu szło mniej http://www.dobreprogramy.pl/Ile-prad...osc,27317.html
Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 09.09.2011 o godz. 23:10 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
Cytat:
DDDDDDDDDbylo, chyba nawet ja to dawalem
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 17:57 |
| Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
| nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
| Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
| Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |