![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#13936 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja słyszałem, że na Placu Konstytucji to ONR dostaje wpi***ol
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#13937 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alez wspaniale swieto!
milo popatrzec jak zadymiarze dostaja wpi...ol
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#13938 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
OJ tak jak przyjemnie popatrzeć jak fajczą się auta WSI 24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13939 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Już rozpoczęła się ohydna, komunistyczna propaganda przeciwko uczestnikom marszu.
Kłamstwo na kłamstwie i kłamstwem pogania, a na czele tego wrednego chóru, oczywiście TVN24. O dziwo prof. Czapiński był nawet lekko, za uczestnikami marszu, co mnie zdziwiło ![]() A fakty - tym gorzej dla faktów. Policja zaatakowała gazem kombatantów NSZ, wjechała w tłum, w momencie, kiedy jednego z kombatantów, na wózku inwalidzkim, podnoszono do mikrofonu, aby mógł przemówić do ludzi. Itepe itede. Ale czerwona hołotę, to tolerowali i nawet nie odgradzali ich za bardzo, bo to przecież uczestnicy "pokojowej kontrmanifestacji"
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13940 |
ZnakJaworznickiegoBikera
tak jest!
policja miala pozwolic dalej w nich rzucac kostka brukowa! w imie zasad demokracji! *******nijcie w nas z bazooki, w koncu wolny kraj
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#13941 |
Głupi Yasio
@Demek - a widziałeś kto rzucał
![]() Bo ja akurat - tak!! I tez widziałem, kto kogo blokował, i kto był od początku wrogiem - dla anarchistów i dla policji!!!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13942 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ratusz chciał zadymy, to ją dostał, ale nie spodziewali się aż takiej, miała być niewielka, żeby tylko pokazać, że prawicowcy, to niebezpieczni faszyści. Nie wyszło, jak wszystko tym cudakom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13943 |
ZnakJaworznickiegoBikera
pewnie geje i lesbijki z bojowka palikota...
![]() |
![]() |
![]() |
#13944 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Zaczęło czerwone bydło, a skończyli kibole z Legii i wszyscy, co im zadym brakuje. Marsz poszedł w spokoju, dopiero na Rozdrożu znowu się zaczęło, a tam, to już byli wszyscy. Miasto nie powinno dopuszczać kontrmanifestacji blokującej trasę przemarszu innej, bo to MUSI się ZAWSZE źle skończyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13945 |
ZnakJaworznickiegoBikera
oni zaczeli rzucac w policje?
http://www.wykop.pl/link/383995/rosy...seudokibicami/ na zadymiarzy takie cos u nas jest potrzebne
![]() |
![]() |
![]() |
#13946 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Tak, czerwone bydło zaczęło na Nowym Świecie, może już tego dzisiaj nie podają, to takie niewygodne, bo dziwnym trafem schowali się do kawiarni Nowy Wspaniały Świat, za którą dziwnym trafem Krytyka Polityczna płaci 12 złotych czynszu za metr, czyli 3% normalnej stawki w tym miejscu. To najdroższa ulica w Polsce, ale czerwony czerwonego wspiera, a płacą za to wszyscy. Ty też.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13947 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Bardzo dziwne...
Przyjechali HITLERJUGEND i uczą nas antyfaszyzmu... bijąc naszych obywateli za symbole narodowe... Czy może ktoś wie kto ich zaprosił i opłacił przyjazd zakwaterowanie pobyt? Przecież wyglądają na zorganizowaną grupę. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13948 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Wspaniały nowy kolorowy świat...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13949 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
A co to jest "czerwone bydlo"?
Indianie...? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13950 |
Głupi Yasio
To są właśnie wyniki, nieprzytomnej, barbarzyńskiej propagandy przeciwko liberalnej prawicy. (nie mowie o skrajnych przypadkach!)
Oraz rozpętanej przez "GW" akcji, "blokowania faszystów". Niekiedy miałem wrażenie, ze cofnął się czas, i wróciliśmy do czasów stanu wojennego, z jego najgorszego okresu. "Michnikowszczyzna" w najgorszym wydaniu. Ciekawi mnie, kto teraz powie, ze "wstyd mu jest, być polakiem!" No bo przecież oni som europejczykami, a nie ciemnymi Polakami.
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |