![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Chłopaki wymieniliście już chyba wszystko co chciałbym wymienić. No coś mi jednak pozotało.
*internet - Mozilla 1.3 PL *nagrywanie CD - Cdrwin 5.05 PL *zapis pakietowy - DirectCD 5.3.2.34 Platinum *praca z obrazami - WinIso 5.3 PL *rejestr systemowy - Reg Cleaner 4.3 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Odwieczny problem z kompatybilnością (stacjonarne DVD ,instalacja pluginów) sprawia iż na razie Musepack nie jest dla mnie dobra alternatywą .
Faktem jest ,iż jakość nawet przy 160kbps jest całkiem ,całkiem . Byc może coś się zmieniło w tym kodeku od czsu kiedy ostatni raz eksperymentowalem z MPC ?. Tak czy inaczej napewno jest godny uwagi. pytasz gdzie Lame ? - jak to gdzie - w Vidomi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
progsy..
*Tworzenie WWW: edytor - notatnik + inna pomoc ;], grafika - Xara, Ulead GifAnimator 5, Adobe Photoshop 6.0
*Zrzuty ekranu: HyperSnap-DX *Klient poczty: skrzynka bogiego + The bat!, IncrediMail *Przegladarka internetowa: Opera, Crazy Browser *Przegladarka grafiki: IrfanViev *Klient FTP: Total Commander 5.5, FlashFXP 2.0 *Firewall: ZoneAlarm Pro *Antivirus: Norton AntiVirus 2003 *Komunikatory: Tlen, Konnekt *Nagrywanie plyt: Alcohol 120%, Nero, CloneCD *Zgrywanie audio: Easy CD-DA Extractor *Odtwarzanie muzyki: Winamp 2.91, Foobar2000 *Obrobka grafiki: Adobe Photoshop 6.0 *Menadzer plikow: Total Commander *Bannery we Flashu: Swish 2.0 *Archiwa: WinRAR 3.20, WinAce *Partycje/obrazy partycji: Partition Magic 8. *P2P: iMesh, eMule, Direct Connect [DC++], do muzy > WinMX *Spamkiller: Ad-Aware 6 *Wykrywanie trojanow: Trojan Remover 5.2 *Obrobka avi: VirtualDub, TMPGenc *Naprawa avi: DivFix *Playery divx: Xvid, ALLPlayer, SubEdit (ostatni chyba najlepszy ![]() *Systemy operacyjne: Ogolnie LINUX, Win XP prof. *Wspomagacze Download'u: FlashGet *Grzebanie w rejestrze: RegCleaner *Grzebanie w obrazach: WinISO *Tworzenie wygaszaczy ekranu: 1st ScreenSaver Builder *Rozpoznawanie/pobieranie kolorow: Colourificator *Translatory: English Translator 3.1, Internet Translator 1.0 *Tworzenie wlasnych instalacji: Inno Setup *Wydawanie polecen glosowych: Talk2D *Instalatory wirtualnych systemow: VMWare *Miksowanie muzy: Traktor DJ Mixer *Grzebanie w plikach exe: Restorator, ResChaker *Trojany: CafeINI, Prosiak *Wyszukiwarka serwerow do gier: The All-Seeing Eye *Klienty IRCa: mirc, Dzony Loker *Stawianie wlasnych serwerow ftp: Cerberus, Serv-U *Serwer: Apache, Krasnal *Porozumiewanie sie podczas gry przez MP: Team Speak *Ssanie w calosci stron www: WinHTTrack *Emulowanie napedow cd: Daemon Tools, VirtualCD *KeyLogger: Perfect KeyLogger Lite *Logowanie sie do serwerow telnet, ssh: Putty *Upiekszanie windows: StyleXp [do winxp] *Anonimowosc internetowa: Steganos Internet Anonym 5.0 *Tweakowanie XP: TweakXP Jak na razie wiecej nie pamietam ciekawych rzeczy ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
![]() |
#6 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnie tam sie poodba, przydaloby sie tylko inne tlo..., czcionka i kolor...
![]() ![]() btw. dlaczego trojanikow nie umiesciles? ![]() A i dlaczego jest np. tak: 1. WinRar 2. xxxxxxxx 3. WinZip, WinAce ?? Przeciez WinZip i WinAce to to samo ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
btw. programy które pominąłem, dołączę jeszcze dzisiaj, lub jutro.Jeżlei ktoś jeszcze chce napisać spis swoich programów to proszę bardzo - lista jest cały czas otwarta.
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 30.04.2003 o godz. 16:50 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
"Systemy operacyjne: _ 1. Windows XP 2. Windows Me ![]() no ladnie... to zycze powodzenia tym, co glosowali na winME - ja piernicze to trzeba miec tupet!
![]() |
#9 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Witam:
System: Win XP Pro; Odtwarzacz muzyki - Player z Easy CD Creatora 6 Odtwarzacz filmów - SubEdit Player Menager plików - Total Commander Nagrywanie danych - WinOnCD 5.0.2 Kopiowanie płyt - Blind Write Suite Nagrywanie muzyki - Feurio Grafika - PhotoShop 7 PL, Pakiet CorelDraw 11 (typ siostry) ACDSee 5, Antivirus: Norton AntiVirus 2003 Pl Paker: WinRar CAD: byłby Solid Edge 12 jakby posiadał takie biblioteki jak MD6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Mój typ jeszcze na system operacyjny: Windows 2000 Professional ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
OS - Windows 2000 Pro / Box ![]() FTP - SmartFTP P2P - eMule Muzyka - Winamp 2.xx Wypalanie / kompilacja / - Nero 5.5.10.20 / Kopiowanie - Alcohol 120% Retail Komunikacja - GG Menadzer zasysania - FlashGet Prędkosciomierz - DUMeter Pakiet Biurowy - Office 2000 Zabawy z grafiką - Photoshop 7 / ACDSee narazie 3.1 bede testował 5.1 Paker - PowerArchiver - BARDZO POLECAM wzorowany na WinZipie ale ma sporo fajnych funkcji np tworzenie podzielonych archiwów ZIP oraz otwoeranie wielu formatów Zabawa Obrazami CD - Ultra ISO aktualnie 5.55 Tagi Mp3 - Mp3TagTools 1.2 Zrzuty - Hyper Snap DX 4 ------ Narazie wszystko |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
jak juz winda to nt-kowanta czyli albo xp albo 2k /ze wskazaniem na xp/
przeglądarka - opera7.1 klient pocztowy i czytnik grup dyskusyjnych - sylpheed firewall - SPF P2P - eMule Muzyka - foobar2000 palenie - kompilacja to Nero i Feurio do muzy klonowanie - Alcohol 120% Retail choc clonecd też miły ripowanie muzy- EAC i Easy CD-DA Extractor, grafika wektorowa - illustrator 10. corel11, acad ![]() ![]() grafika rastrowa= photoshop, sea, xnview Paker - WinRAR dodatki/zamienniki do windy: atomicXP Tweak Xp O&O_CleverCache O&O Defrag V4 Regcleaner
![]() |
#13 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Witam .
Do "remix": "to zycze powodzenia tym, co glosowali na winME - ja piernicze to trzeba miec tupet!" Mógłbyś może rozwinąć o co chodzi Tobie z tym tupetem ? . Tak się składa że ja głosowalem na "WindowsMe" ,z tej racji że go używam ,a używam dlatego iż sprawdza się w mojej konfiguracji . W tym konkretnym przypadku nie zawsze to co nowe musi być dobre do konkretnego zastosowania . Jak już jestesmy przy szczegółach to powiem Tobie tyle : - RAID0 - Karta DVB nie najlepiej sobie radzą w systemie WindowsXP i nie jest to bynajmniej wina sprzętu . Tak więc może teraz zrozumiesz iż mój głos oddany na WindowsMe nie miał nic wspólnego z "tupetem" . jaro |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() zuk4u! Co on robi też na tej twojej liście to nie wiem.
![]() |
![]() |
#15 | |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Cytat:
troche zle to ujalem ![]() skoro mowiesz, ze Ci sie przydaje to OK masz prawo - ogolnie ten system to najwieksza pomylka MS i nie wiem po co ujrzal swiatlo dzienne - moze chcieli wyciagnac troche kasy od naiwnych uzytkownikow przyciagajac ich nazwa.
![]() |
![]() |
|
|