![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
do iedawna nie moglem ustac w pochwalach dla overneta (to taki bezserwerowy emule, a raczej edonkey, bo zrobiony przez ta sama ekipe) - niestety albo nowe wersje sa po prostu gorsze, albo faktycznie cos z laczem - przyspieszylo mi 3krotnie ostatnimi czasy, a overek ssie jak mu sie przysni...
eh, zainteresowac sie musze tym torrentem, choc jeszcze dlugo nie zrezygnuje calkiem z overka ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.07.2004
![]() |
Mój mułek ssał po 100 KB\s (mam łacze 1Mb\s)póki miałem Hight ID ale mi obcieli port i taraz mam LOW ID i teraz momentami buja się do 20KB\s :-(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
![]() |
i prosze o pomoc wejdźcie na post na stronie http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=37138 i mi pomózcie kto moze. Błagam !!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Jest jakaś oficialna polska strona na temat eMule
![]() Czy w eMule muszę udostępniać jakieś pliki aby muc sciągac ![]() Co to jest to ID ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Co do cierpliwosci to chodzi o to, ze poczatkujacy uzytkownik (bez kredytow, ktore sie zdobywa w miare uzywania emula) musi troszke postac w kolejkach zanim dopcha sie do swojej kolejki (troszke podobnie jest z plikami mniej popularnymi).
W emulu tez jest zasada im wiekszy masz upload tym wiekszy masz download, wiec pliki udostepniac musisz. Kazdy powinien bo inaczej p2p "zginie" ![]() Ja u siebie na neo 768 spokojnie wyciagam 70KB, bo taki mam limit ustawiony, zeby mi nie zapychalo calego lacza. Ostatnio zmieniany przez czero : 15.07.2004 o godz. 20:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
![]() |
Np. na moich ustawieniach ja ustawiłem sobie że mogę ściągać 99KB\s a wysyłać 10 wszystko ustawiłem na maksa i ile mogłem tyle ciagnąłem. HIGHT ID to oznacza szybkie ściąganie a LOW ID wolne. Jezeli masz Hight to pobierasz pliki przed wszystkimi uzytkownikami z Low i nie musisz czekać na kolejke no a jezeli masz low to musisz czekać. Jak mieć Hight? Oto odpowiedź musisz mieć przekierowany port ( np. 4662) na twój IP to jest najważniejsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
ssie aż miło. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Ma ktoś może pliczek z listą dobrych serwerów do eMule
![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Kredyty sa u innych użytkowników i są zapisywane na ich kompach, kiedy od nich cos sciagamy, badz oni od nas. Kredyty przypisywane są do userhashu. Wiec sie ich nie traci przy reinstalacji kompa. Zreszta ja zawsze przed reinstalacja robie sobie update calego katalogu "config" w kat. emule. I po ponownej instalacji emula wrzucam tam ten katalog ![]() U mnie emule potrzebuje z 1-1,5 godz. zeby sie rozbujac, a potem hula az milo, na pelnych obrotach. Ja ta neo mam tylko na siebie, wiec mam High ID i tak wysokie tranfery ![]() Po wiecej informacji zapraszam do FAQ'u na forum poswieconym emulkowi ->TU<- Edit: Cytat:
Najlepszym - najwiekszym jest Razorback2 ![]() Ostatnio zmieniany przez czero : 15.07.2004 o godz. 22:47 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Dzięki Czero, zaraz sobie oblookam te forum, a z tym High ID to niestety u mnie nie da rady bo admin mi portów niestety nie przekieruje, a kiedyś skanowałem porty routera i ten od eDonkeya nie był otwarty :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
A jakiś był otwarty ? (jak tak to sobie na niego zmień) Skanował Porty - Normalnie musze się od ciebie uczyć Hakerki ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
hehe tylko ja dokładnie nie wiem co skanowac bo na routerze jest chyba otwarty jeden port, a na nadajniku są otwarte chyba dwa ale te porty to są takie standardowe 80 i 21 :/ chyba że ja mam coś innego przeskanic??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Nowy na forum
![]() |
Prot 80 to port od przeglądarki interetowej na tym porcie jeżeli sobie ustawisz masz szanse dostać Hight ale na jakimś słabym słabym serwerze. Już lepiej idzie na Low na Razorback2 niż na Hight na jakimś małym serwerze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Chyba cie po****ało. Lepiej mieć High ID na słabym serwie. Bo się wtedy łączysz ze wszytskimi w sieci, ale wolniej. A tak się łączysz z 20% sieci szybko. Co wybierasz ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|