![]() |
Jakby ktoś słyszał jakieś stękanie, to ja...
|
Wesołego jajka! :D
|
Wszystkim stałym bywalcom, oraz pozostałym: najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt :)
|
Świąteczne życzenia
|
A ajfon? :> Ja chcem! :P
|
I ode mnie spokojnych i rodzinnych oraz duzo samorealizacji i rozwoju osobistego w nowym, 2015 roku.
|
Zdrowych i spokojnych Świąt Wszystkim forumowiczom i ich najbliższym.
|
happy karp and smaczny galareta
slowem - wszystkiego dobrego! :D |
niech Wam wszystkim się darzy, Wam i waszym bliskim :spoko:
|
Życzenia już złożyłem ale tutaj jeszcze dokończę dzieła:
Nowych PC pod choinką, GTAV w styczniu, wysokich transferów na torrentach, dobrych filmów, muzyki i gier żeby było co ściągać. Ale przede wszystkim radosnej atmosfery przy Wigilii oraz byście po świętach stając na wadze nie widzieli swojego numeru telefonu ;) |
Ja również przykładam się do życzeń dla wszystkich Forumowiczów i ich Rodzin!
Zdrowych i spokojnych Świąt Wszystkim :) |
Kilkuset to niestety nie będzie, ale coś mi tam się przebija w podświadomości, że mogę pod choinką w tym roku znaleźć zewnętrzny HDD 2 TB ;)
Pewnie jeszcze wpadnę na forum przed kolacją wigilijną, ale gdyby nie, to już teraz życzę wszystkim wszystkiego najlepszego! :) |
Co najmniej: stu megabitów, kilkunastu terabajtów, ośmiu rdzeni, zdrowia i czego tam chcecie! :)
|
Wszelkiej pomyślności :)
|
Witam wszystkich wigilijnie.
Życzmy sobie wszystkiego dobrego na te Święta, miłej rodzinnej atmosfery, wielu smaczności na wigilijnym stole oraz hojnego Mikołaja z worem prezentów. A rózga niech mu nie służy do :rozga: :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:26. |