![]() |
Wszystkiego dobrego dla Wszystkich :)
|
Ode mnie te***380; Wszystkiego Najlepszego :-)
|
chociaz czesto tu juz nie bywam to zycze wszystkim wesolych swiat i duzego karpika w spirycie (do Rycha najpierw klin potem karpik) :)
|
teraz spalic by trzeba, co sie wczoraj pochlonelo...
e, najpierw dokoncze co zostalo po wczorajszej kolacji... |
Wesołych Świąt!
|
pożarłem, popiłem, czego i wam życzę :wesswiat:
|
Cytat:
|
O tej porze - może jeszcze mówić powinien.:)
|
Wystraszyli mnie kota. ledwo miauczy gdzieś.
|
Życzę wszystkim forumowiczom radosnych i spokojnych Świąt spędzonych w ciepłej (choć grudniowej) atmosferze w gronie rodziny i przyjaciół. :)
|
I już po dwóch Wigiliach. Jedna w Bazie z Matulą a druga u Teściów. Z tym,że tam to jadłem tylko barszczyk i napiłem się likieru kawowego. W domku zaś łyknąłem Martini czerwone plus sok pomarańczowy (mało Martini, dużo soku). No i Lady Eva zabrania mi prowadzić TIE BOMBERA, bo mówi,ze jak stuknę się z X-Wingiem, to będę "po alkoholu" i będzie na mnie ;) . A ja chciałem 'zaszaleć" po nocy , na Ostrowie ;)
|
Karpicka, barscycka, kapecke wodecki,
by smakowaly potraweczki. Mrozicku, sniezycku, milosci po zmrocku i samego dobrego w Swieta i w Nowym Rocku! Hej! |
Komu nie życzyłem, temu teraz życzę.
A komu życzyłem - życzę po raz kolejny. ============================== Wreszcie mam spokojną wigilię - siedzę sobie przy kompie i nikt mi d*py nie zawraca. Koty śpią. |
a ja nie zrobiłem zapasów wypiłem jedno a do stacji za daleko żeby z buta iść :(
mam tylko wódek ale nie za bardzo |
Ja piję. Przyznaję się. Piwo jałowcowe (zwane też kozicowym). Pyszne! :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:03. |