Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.09.2006, 10:55   #16
aeiouy
Berserk

Data rejestracji: 02.11.2003
aeiouy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Alinoe
Bródka jaką masz opłatę miesięczna za net24 tzn. abonament za telefon + net /nie licząc opłat za połaczenia telefoniczne/
Witam Panie i Panowie

Jestem załamany

Oferta TPSA

Abonament na połączenia telefoniczne 49,61zł (60 min za darmo)
Neostrada 512/128 średnio rocznie 49,5zł limit 15GB
umowa na 2 lata

Oferta Netia Technologia WiMAX (nie znam żadnych opini obecnych użytkowników jak to działa)

Abonamet telefoniczny 45zł (0 ZERO minut za darmo)
Internet 640/160 69 zł limit 40 GB (ale blokują tylko raz na 3 miesiące)
umowa na 2 lata

Ostatnio zmieniany przez aeiouy : 10.09.2006 o godz. 11:02
aeiouy jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.09.2006, 13:11   #17
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Bra***322; by netie ... :
zawsze wiekszy limit i wieksza predkosc ... jak by nie patrze***263; ...

"One World, One Web, One Program" Microsoft slogan
"Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitle
r
Oktawian89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.09.2006, 17:29   #18
Bródka
Technik Informatyk

Data rejestracji: 22.01.2005
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Alinoe
Bródka jaką masz opłatę miesięczna za net24 tzn. abonament za telefon + net /nie licząc opłat za połaczenia telefoniczne/
Troche sie zmienilo bo mialem inaczej ale teraz place 69zl brutto za neta i 18zl brutto za abonament i w tym mam 90 minut na rozmowy na telefony stacjonarne i 10 minut na komorki
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.09.2006, 20:59   #19
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A wiecie jak mojego brata netia WYRUCHALA ! Byly ogloszenia ze net tanio 640kb i abo tel 20zl. Chyba ta promocja przyspieszamy... I przyszedl przedstawiciel jeszczedali gre CIVILIZATION IV za darmo heh i powiedzial ze to porzadna firma nie to co TPSA i nie bedzie zadnych problemo i wszystko bedzie "PLYWAC" I KUPA WIELKA ! Zalozyli tel w ciagu bodajze 2 tygodni potem po tygodniu dzwonie na info pytac co z netem. Odpowiedzieli ze umowa nie dotarla od przedstawiciela, no to wyslalem faxem. Next tydzien minal i odp ze tak jest umowa i za tydzien powinno byc, przyslac modem itp. Minal Next tydzien dzwonie pytac gdzie modem czy cus a odpowiedz ze na moim obrzasze NIE MA MOZLIWOSCI PODLACZENIA NETU ! No czujecie BLUSA !!! Niby jak podpisywalem umowe to mozliwosc byla ale zanim umowa dotarla gdzies tam do centrali to juz nie ma mozliwosci podlaczenia new userow. !
LADNIE NETIA OSZUKUJE LUDZI !!!! Ciekawe ile osob na takie cos sie nabralo. Teraz bracik dzwoni co jakis czas pytac kiedy bedzie mozliwosc. No i przedluzaja ze juz tuz tuz tylko troszke cierpliwosci (minely 2 miesiace). Powinni za to takie KARY IM POWLEPIAC ZEBY SIE ODUCZYLI LUDZI NABIAJC W BUTELKE !!! OSZUSCI !!!!!

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.09.2006, 22:20   #20
Bródka
Technik Informatyk

Data rejestracji: 22.01.2005
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wiesz ja tez mialem problemy z netia na poczatku chcialem zalorzyc telefon i zadzownilem do przedstawiciela i on twierdzi ze nie ma takiej mozliwosci, a ja na to ze mam ich skrzynke za drzwiami a babka na to ze to nie musi byc skrzynka od telefonu no to ja mowie to co wy robicie sobie skrzynki na narzedzia na klatkach schodowych tak i w koncu zarzadalem sprawdzenia i oczywiscie byla mozliwosc zalorzenia neta jaki i telefonu, poprostu firma jest spoko ale niektorzy pracownicy ciemny jak nie wiem co i wlasnie przez nich sa problemy
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.09.2006, 23:13   #21
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez frog
A wiecie jak mojego brata netia WYRUCHALA ! Byly ogloszenia ze net tanio 640kb i abo tel 20zl. Chyba ta promocja przyspieszamy... I przyszedl przedstawiciel jeszczedali gre CIVILIZATION IV za darmo heh i powiedzial ze to porzadna firma nie to co TPSA i nie bedzie zadnych problemo i wszystko bedzie "PLYWAC" I KUPA WIELKA ! Zalozyli tel w ciagu bodajze 2 tygodni potem po tygodniu dzwonie na info pytac co z netem. Odpowiedzieli ze umowa nie dotarla od przedstawiciela, no to wyslalem faxem. Next tydzien minal i odp ze tak jest umowa i za tydzien powinno byc, przyslac modem itp. Minal Next tydzien dzwonie pytac gdzie modem czy cus a odpowiedz ze na moim obrzasze NIE MA MOZLIWOSCI PODLACZENIA NETU ! No czujecie BLUSA !!! Niby jak podpisywalem umowe to mozliwosc byla ale zanim umowa dotarla gdzies tam do centrali to juz nie ma mozliwosci podlaczenia new userow. !
LADNIE NETIA OSZUKUJE LUDZI !!!! Ciekawe ile osob na takie cos sie nabralo. Teraz bracik dzwoni co jakis czas pytac kiedy bedzie mozliwosc. No i przedluzaja ze juz tuz tuz tylko troszke cierpliwosci (minely 2 miesiace). Powinni za to takie KARY IM POWLEPIAC ZEBY SIE ODUCZYLI LUDZI NABIAJC W BUTELKE !!! OSZUSCI !!!!!
Przynajmniej grę za pięć dych z tego masz

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.09.2006, 10:40   #22
frog
Żabol

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Przynajmniej grę za pięć dych z tego masz
Poszla juz na allegro za szesc Nie no ale ciekaw jestem czy ta MOZLIWOSC netu u BRATA jeszcze powroci czy tyle co podlaczyli userow tak jak mowia to ta liczba sie juz nie powiekszy. No ale bezsensu bo jak sa chetni to powinni sie rozbudowywac i modernizowac. No nic ,babka ostatnio powiedziala bratu zeby byl VERY cierpliwy jeszcze troche i ze jest przekonana ze wkrotce (chyba przed gwiazdka jeszcze bedzie mogl "SURFOWAC" via NET

Stary 11.09.2006, 20:54   #23
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez frog
mojej koleżance TP S.A. wywaliła podobny numer, tyle tylko że już nawet modem dostarczyli i w trakcie instalacji (oczywiścnie połączenie nieudane) okazało sie że "centralka nie może"
Stary 11.09.2006, 22:12   #24
msi
Bywalec

Data rejestracji: 08.09.2006
msi zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez frog
Można rozwiązać, niespełnione warunki umowy..
Pozdro...
msi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.09.2006, 10:51   #25
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wg mnie abonament najta***324;szy kosztuje 20 z***322; i jest w ca***322;o***347;ci przeznaczony na rozmowy, przynajmnjie tak maj***261; rodzice, internet 69 z***322; brutto - 640 bez limit***243;w
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.09.2006, 01:25   #26
aeiouy
Berserk

Data rejestracji: 02.11.2003
aeiouy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Air
Wg mnie abonament najtańszy kosztuje 20 zł i jest w całości przeznaczony na rozmowy, przynajmnjie tak mają rodzice, internet 69 zł brutto - 640 bez limitów
Możliwe, że tak jest na miedzianym kablu, ale nie w technologii WiMAX A co do limitów to podobno wprowadzili ten dodatek w lipcu

Właśnie dzisiaj się dowiedziałem o pewnej ciekawostce. Wiem to od osoby z TPSA więc przypuśćmy, że jest to pewne w 85% (dostali pismo z głównej centrali), że jeżeli użytkownik wypowie umowę o numer telefonu, a ma jeszcze umowę o neostradę to umowa za neostradę zostaje rozwiązana automatycznie bez zadnych kar. Czyli jeżeli wziąłbym linie z tepsy z umową na 12 miesięcy i neostradę w promocji na 24 miesiące, a przez 12 miesięcy Telekomuna nie rozdzieli tych dwóch usług to umowę na Neostradę będzie można zerwać bez kar Podobno coraz więcej osób o tym wie no i z tego korzysta... ciekawe tylko czy będzie po tym roku jakaś konkurencja dla której będzie warto zrobić ten manewr...

Pozdrawiam
Stary 16.09.2006, 07:32   #27
frog
Żabol

Cytat:
Napisany przez Air
Wg mnie abonament najtańszy kosztuje 20 zł i jest w całości przeznaczony na rozmowy, przynajmnjie tak mają rodzice, internet 69 zł brutto - 640 bez limitów
Tak mial miec moj bracik, niestety OSZUSCI OSZUKALI i nie dali tego co REKLAMUJA

Stary 06.08.2007, 18:19   #28
Caramon
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.08.2007
Caramon w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A ja poszukuje wlasnie ludzi ktorzy by sie wzieli za ta Firme bo to sa oszuci i monopoli***347;ci.Moj kumple wzi***261;***322; sobie l***261;cze 6mb od 1,5m od***322;***261;czyli go z powodu "przepraszamy Pana ale tps.a stwierdzi***322;o ze l***261;cze ktore pan posiada niestety nie bedzie chodzilo sprawnie i musielismy pana odlonczyc" HAHAHah smigal mu net jak malinka po prostu maja takie pozapychane juz serwery ze nie moga pod***322;***261;cza***263; nowych uzytkownikow i likwiduja te szybkie l***261;cza zostawiaja te 1mb i 2mb a jeszta aut.Co dalej min***261; juz termin w ktorym powinni sie wyrobic zeby przelonczyc go na mniejsze loncze "miedzy czasie krecili caly czas ze Anex zostal juz wyslany (po 2tyg dzwonimy a kobitka mowi ze jeszcze nie ma Anexu ) i znow klamia mija 1miesiac.Dzwonie wk... juz do nich od niego i cisne im twardo ze sa oszustami matacza caly czas i sami nie wiedza co maja mowic i prosze o rozwiazanie umowy,a oni mowia mi ze nia maja zadnej podstawy zeby ja rozwiazac i jezeli chce to na wlasna odpowiedzalnos gdze poniose jeszcze koszta i bede musia***322; czekac do 30dni roboczych o zerwanie umowy

/andy -jeszcze raz zobacz***281; posta napisanego przez Ciebie z tyloma b***322;***281;dami to b***281;dzie kartka. Obecnie ka***380;da przegl***261;darka ma funkcj***281; sprawdzania pisowni./

Ostatnio zmieniany przez andy : 06.08.2007 o godz. 19:11
Caramon jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: