![]() |
Cytat:
|
przeciez napisalem ze moj sterownik - do winxp - do mojego mobo robi takie jazdy :(
|
Cytat:
|
znalazlem te late do winXP, sciagnalem [tylko 340kb?] i zastanawiam sie...
urzadzenia jeszcze nia mam a jak mi sie cos zwali?... no nic - na forum jest przeciez juz co najmniej 4 userwo 2k3 - mam nadzieje ze ktorys z nich przeczyta i powie czy ma usb 2.0 czy nie... |
winXP nie ma zainplatowanych sterów do USB 2.0 - pobierało się je jako łatkę M$ albo ze strony producenta MoBo. Dopiero winXPsp1 miał już USB 2.0 "wprost".
Zapewne identycznie jest dla win2k3, tym bardziej, że jest to tylko trial. 8) |
Cytat:
sid to samo mam i kooppa niedziala usb 2.0 na nforce2:(pod win2k3 serwer też żebrze o service pack pod xp a jest to windows 2003 serwer dziwne |
win 2003- czy dziala z usb 2.0 na nforce2...
pytanie jest proste - mam win 2003 [ten trial caly], plyte soltek 75frn2-l i planuje zenetrzna nagryware dvd*r na usb 2.0
problem w tym ze kiedy instaluje sterowniki do plyty glownej to pojawia mi sie niefajny komunikat o tym ze obsluga usb 2.0 ruszy po zainstalowaniu sp1 do winXP... wiem ze to moze byc bledny komunikat - spowodowany tym ze to jednak nie ten system do tych sterownikow [nie ma jeszcze pod 2003 - uzywa sie tych pod xp] - ale wole sie upewnic a w sieci nie znalazlem [glownie przez problem z zadaniem googlowi dobrego pytania] czy ktos z was, ma win2003 i uzywa usb 2.0 na plytach z nforce2? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:59. |