![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
98SE - spoko, znam typa co 98 mu dziala pol roku bez formatu
![]() XP - polecam .. bardz stabilny [tzn conajmniej u mnie] jak `boisz sie` kolorkow mozesz se ustawic klasycznego themsa Najdluzej mialem 10 miesiecy bez formata [+/- miesiac] i sformatowalem ... dlaczego ? bo juz nie moglem sie uporac z Dodaj usun programy ale system byl bardzo stabilny2000 - tez bardzo dobry .. tylko jak dla mnie to troche `dretwy` pozdro
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.08.2003
![]() |
Fajnie ze kazdy ma swoje zdanie na temat najlepszego wina ale nie rozumiem czemu mowicie ze jest jakas roznica w stabilnosci pomiedzy 2000 a XP skoro maja te same jadro. Przeciez nawet 99% sterownikow jest wymienna miedzy tymi systemami a to chyba o czyms wlasnie swiadczy... Pozdrowienia KoJ
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
żaden widows jak już to tylko 2000 bo blast na nim niedziała tak skutecznie jak na xp (niewyłącza kompa po minucie tylko svchost usługę) pozaty moje typy to z winzgroz tylko win 2000 a z linuksów tylko slackware i red chat żaden mandrake który jest dla dzieciaczków
|
|
|
#4 | |
|
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
lechu
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
po pierwsze 98se ja uzywam go ze wzgledu na dos-a .i tam inne *******y flash ,pionero
xp jako drugi na kompie do innego badziejstwa typu filmy itd.internetlinux to juz calkiem inna bajka to juz nie zabawa bardzo lubie mandrake jest dosc przystepny dla przecietnego zjadacza hleba^_^ wiec nie ma systemu the best zalezy do czego chcesz uzywac kompa . |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
2k jest mniej dretwy od xp - moim zdaniem 2k jest bardziej surowy niz xp win xp jest za kolorowy - zawsze mozna przejsc do tradycyjnego wystroju... teraz juz wszystkie prgramy daza do ukolorowienia sie .. kazdy zmierza w strone xp , efektownych animacji, zaokroaglen .. ciekawe jakby wyglada winon6 albo nero 6 na `kwadratowym` 2k albo 98, dla mnie conajmniej siemsznie i nieestetycznie wyjasnij mi stwierdzenie `za durny` i `za dziecinny` i na jakiej podstawie to mowisz ?
|
|
|
|
#7 | |
|
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]() W2k jest stabilny jest czysty i nieskażony bzdurnymi dodatkami jak xp oraz logika jego konstrukcji jest rewelacyjna oczywiście trzeba dodać różnicę w zarzadzaniu dynamicznym pamięcią niestety xp to ma daleko w tyle w porównaniu do xp. \pytanie 2 odpowiedź moja brzmi durny i za dziecinny ponieważ to dzieci się fascynują tymi kolorkami noramlnemu człowiekowi to niejest potrzebne podczas pracy zresztą w pracy jak siedzę to niepatrzę jak system wygląda ale co ma w środku...Xp jest podziurawiony przez tą lunbę jak sito po trzecie nero 6 wygląda normalnie pod w2k i nieśmiesznie zresztą olewam jak coś wygląda obchodzą mnie możliwości systemu a win 2k ma o niebo większe możliwości konfiguracji systemu
|
|
|
|
#8 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
![]() |
Memorando z calym szacunkiem ale w niektorych momentach wyszlo ci maslo maslane
![]() Ale zastanow sie po co czlowiekowi ktory sie pytak ktory system jest najlepszy mozliwosc doglebnej konfiguracji systemu ... Znowu powtarzasz sie o kolotkach a ja po raz enty mowie .. KOLORKI MOZNA WYLACZYC!!! XP tyz ma duze mozliwosci konfiguracyjne .. zawsze jest REGEDIT
|
|
|
#9 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Zadnych tam windowsow tylko Linux.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Informacja o tym byla na infojamie.(chyba) Ale napewno beda sie wzorowali na juz istniejacych systemach pewnie na open source. A tak szzcerze mowiac to obecnie swietnie sobie radze bez systemo od MS.A do internetu Linux jest systemem wrecz idealnym. Nie ma wirusow, trojanow, dialerow i innych badziewi No i najwazniejsze nie trzeba go crackowac bo jest za darmo. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
hehe.
Przed chwila wlazlem na infojame i tam jest dokladna notka o tym. Musialem chyba gdzies na innej stronie to czytac ale mowa wtedy byla tylko o Chinach.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jesli azja (jeden z glownych i najbardziej obiecujacych rynkow MS) sie na MS obrazi - to biedne MS... bo skoro japonce beda pracowac na Kawai05 to czemu my nie mozemy... i bedzie fajnie
![]() ps. liunks fajnie, fajnie - ale wystarczy nos poza internet i programowanie wystawic i problem gotowy...
|
|
![]() |
|
|