![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.01.2005
![]() |
![]()
nie wiem dla czego po instalacji gry (działała ona wcześniej bez najmniejszego problemu na conajmniej 4 komputerach) trzeba było zrestartować kompa (standard) ale już po wejściu do menu start okazało się że część plików w programach zmieniła nazwe na jakieś krzaczki (takie gwiazdki, kwadraciki, jakieś inne bohomazy...), ale nic restartuje dalej... no i po załadowaniu się biosa, gdy sprawdzane jest czy jakiś system nie jest przypadkiem w flopie lub cd-romie komputer w tym momęcie kończył prace i czekał, nawet nie napisał że nie ma systemu czy coś, poprostu stop i koniec (nie zawiecha, tylko nic już poprostu nie robił). no to ja sprytnie odpalam system z cd (win98 (na kompie jest xp ale ta wersja, która tylko w środowisku windowsa działa)) no i przechodze na dysk c: wpisuje dir..... a tu wszystkie pliki jakie były na dysku są krzaczkami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to jak im się wcześniej popsuło to było podczas gry w (zdaje się) lionhart'a (może się to piszać osobno ![]() ![]() ![]() jeśli macie jakieś pomysły/rady do piszcie śmiało, będe wdzięczny za każdą pomoc/rade ![]() pozdro PS wiem, jestem gościem, ale mi to nie przeszkadza ![]() ![]() ten dysk to 160 gigowy (chyba) samsung |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|