![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Który system jest lepszy![]() ![]() |
|||
Windows 2000 Professional |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 30.19% |
Windows XP Professional |
61 | 57.55% |
Nie mam swojego zdania |
13 | 12.26% |
Wszystkich głosów: 106. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#91 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Na winshit 2000 (specjalnie winshit) nie działają mi 3 urządzenia: Drukarka na USB 2.0, Skaner na USB 2.0 i są problemy z dźwiękiem! A jak instaluje Windows XP (specjalnie Windows) to tylko potem zainstaluje Detonatory dla nVidii (choć i bez tego się obejdzie)i wyszystko gra! 0 problemów w przeciwieństwie do 2000!
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#92 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#93 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
A jak widze, jeszcze twój opis nad avatarem(avatar też Ci pasuje jak nie wiem co...lepszy był Kizio is XP user, co się stało?) to już wogóle jest mi żal Ciebie ![]() Winshit hahaha ![]() ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 24.05.2003 o godz. 12:32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
OldBoy
![]() ![]() |
Mam prośbę do tych forumowiczów co odwiedzają ten topic: NA PRIVA!
Ja mam autentyczne problemu z win2k i potrzebuję pomocy. Zamkną mi topic i tyle z tego będzie. Dzięki for ALL. 8)
![]() |
#96 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie zamkna - czytam teksy kizia (jakos nie wspomnial o linuksie ktory przez jakis czas roxowal) i mam polewke ze az mnie w dolku sciska
![]() kizo - ciapek ma 1000000% racji! co z tego ze w2k nie widzi usb2? moze dlatego ze jest faktycznie z 2000 roku kiedy usb2 bylo nowinka a nie 2oo2 jak XP? i ze trzeba service packa zalozyc i stery do urzadzen? i ze trzeba to umiec? i ze trzeba na to wpasc?
![]() |
![]() |
#97 | ||
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() no chyba ze do tego czasu posiadziesz sprzet-marzenie ![]() Cytat:
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 24.05.2003 o godz. 14:06 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Gość
|
Spokojnie Panowie, tylko spokojnie
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Hmm - no tak windows 98se sie wiesza - heh dziwne przez 3 lata na nim pracowałem i jedynym objawem było "zapychanie sie systemu" ale wieszac to sie nie wieszał Windows 2000 - tak totalny shit - shit dlatego ze nie ma kolorowego paska zadan, łądniutkich ikonek itp a reszta to sie nie liczy wazne zeby ladny był - k***a mac jak takie cos czytam to az mnie rozsadza ! Normalne ze cos nie działa jak jest nowe a sys jest z 2000 roku - po to sa sterowniki i SP ! Nawet ten plastikowy Xp za 2 jak nie szybciej lata bedzie bez dodatkowych łatek do kosza / btw zeby XP chodził trzeba zassac sporo smieci z netu / Wiec niech zyje kolorowy windows i Linux mastahy ..... Laser, chyba się zapomniałeś, tak ? /TOMMYx |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Kazdy ma swoje preferencje do systemu. Dla mnie najlepszy jest Win2k. O tym wie osoba która pracuje od dłuższego czasu na tym systemie i nie zniechąca się po kilku porażkach, ma silną wolę do przezwyciężania początkowych trudności z dostosowaniem tego systemu do swoich potrzeb (dlatego nie będę opisywał że on jest taki a taki). Ja je miałem i przeszedłem je i do tej pory pracuje mi się na nim wyśmienicie, można go dostosować do wyglądu podobnego dla WinXP jak komuś się podoba ten z WinXP (jak ktoś ma b.duże rezerwy sprzętowe). Zacytowałem Lasera bo ma rację i inni też mają rację i mnie też krew zalewa jak ktoś się wypowiada na temat czegoś, nie mając zielonego pojęcia o czymś czegoś nie zna lub zna tylko po bardzo krótkim użytkowaniu. Nie chciałem się wcześniej wypowiadać ale czytając niektóre wypowiedzi chciałem dodać swoje 3 grosze. I te Rulezz jak to mnie denerwuje to ![]() ![]() ![]() PS. Używałem krótko WinXP (jakiś miesiąc), próbowałem go poskromić ale mi się nie udało, dlatego nie mogę sie wypowiedzieć, że jest zły, może mój sprzęt był na niego za słaby miał jakieś konflikty (wieszał się kilka razy dziennie) najprawdopodobniej od karty telewizyjnej tak się działo, ale jak jej niebyło też się wieszał. I dlatego nie najeżdżam na XP'eka bo go nie poznałem dobrze ( I WCALE NIE ŻAŁUJE ![]() I jestem ciekawy czy jeszcze kiedyś Micro$hit wypuści system porównywalny do Win2000 chyba znajdą się osoby które się do tego przychylą esem mam nadzieję że twoja przygoda z Win2k nie skończy się szybko Pozdr ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
OldBoy
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#102 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#103 |
Młody żonkoś
![]() |
Mam windowsa 2000 prawie rok początki mialem koszmarne ale po 7 dniu na kolanach uklęknąlem przed nim i uznalem za super a te 7 dni pierwsze to byla masakra i terż kląlem ale po 7 dniach zrozumialem jego konstrukcję ( przeczytalem resource kit) i zacząlem testować do dzisiaj go męczę szukam metodą prób i błędów dochodfzę do większej wiedzy powiem tak nawet po roku siedzenia na win 2000 po 14 godzin na dobę na nim nie wiem wszystkj9iego ale wiem jedno wolę system ktory jest naprawdę logicznyt jasny przejrzysty a win 2000 to logiczna konstrukcja każdy mechanizm jest logicznym rozwinięciem innego a win xp pracowalem 3 miechy i powiem że nie chcialbym go nielogiczny czasami i zbyt kolorowy wygląda jak system sorrki za porownanie jak konbieta po operacji biustu a biust po operacji przygniótl ją do ziemi i ona nie może oddychać taki jest win xp win 2000 zalążek projektu się pojawil w 95 nie pamiętam kiedy go skończyli ale chyba w 99 pod koniec skończyli prace nad nim z kolei win xp praca trwala o polowe krócej i jest to naprawdę system nie dopracowany zbyt krótki czas na powstanie czegoś dobrego ten xp to silikon i to wszystko
![]() |
#104 | |
OldBoy
![]() ![]() |
Cytat:
Instaluję dużo programów: wszystkie które mi są potrzebne na codzień. Narazie wybieram opcje: Anuluj: Uznaje, że pliki zmodyfikowane przez programy są lepsze od oryginalnych: czy popełniam błąd? 8)
![]() |
![]() |
#105 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
ntldr czytaj ntloader przy odpalaniu systemu niezbędny usuniesz nie odpalisz kompa bez wejścia konsoli dlatego wywal usera admina ntdetect też odpowiada za start systemu bez niego nie ruszysz admina usera wywal zostaw sys wpis
![]() |
![]() |
|
|