![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a potem format i znowu 180 dni
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
ja moge komus poczta wyslac, posiadam Win2k3 Server Enterprise Edition PL - TRIAL ofkorz
![]() zasady: CD za CD - nr GG widac ponizej ![]()
![]() |
#3 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Tzn. jak ktos wogole nie ma dostepu do neta i kupi se te gazete to dupe zrobi bo nie dostanie kluczyka ?Trza miec neta i emaila....I co kazdde 180dni mozna powtarzac instalacje i od nowa ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Sory, że nie pisze na GG, jestem teraz w szkole i takich możliwości nie mam. Możliwości są, ale nie można z nich korzystać... na lekcji informatyki... Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak mysle.
a nawet jesli nie, to zarejestrujesz potem na mame, tate, siostre, brata, wujka, ciocie, itd itd itd
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 09.12.2003 o godz. 02:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
OK, zarejestrowałem się, dostałem kluczyk i ściągnąłem 2 pliki, jeden x09-22,,,.iso ma 542 MB i drugi server2003...wsrm.iso ma ok.38 MB, co z tym dalej robić? Qrde, moj angielski jest do bani. Nie wiem czy to jest nakładka na XP czy od nowa, czy wcześniej formatować dysk, czy nie muszę. HELP ME !!!
...Installation Instructions The following steps summarize the installation process. More detailed step-by-step installation and configuration instructions are available in the readme.htm file included with the software. To install the 180-day trial software for Windows Server 2003: 1. Download the ISO image file from the location indicated in the e-mail you receive after registering, and save it to your hard disk. 2. Using a CD-RW drive and software, burn the ISO image of Windows Server 2003 to a blank CD. Most CD burning software will recognize an ISO file. If your software does not recognize this format, you can burn it as a raw data file. 3. Insert the CD you burned into the CD-ROM drive of the computer on which you want to install Windows Server 2003. 4. The Setup file on the CD should open automatically. If it does not, in Windows Explorer, select setup.exe on the CD to begin installation and follow the step-by-step instructions that appear on the screen. If the download prematurely terminates or the size of the downloaded ISO file is not between 550 and 600 MB, you will need to restart the download process. For answers to common questions or to contact us about the Windows Server 2003 trial software, see Evaluation Kit Frequently Asked Questions Next Steps Windows System Resource Manager (WSRM) is a tool for consolidation that was not included with the trial software for Windows Server 2003 but is included in the retail version. You can download your copy at http://download.microsoft.com/downlo..._3790_wsrm.iso Several Windows Server 2003 add-in components will be released by Microsoft over the coming months, and will be available as downloads through Windows Update or the Microsoft Download Center. These components were not included with the product when it launched in April 2003. See the Windows Server 2003 Downloads page for more information. For more information on Windows Server 2003, visit: http://www.microsoft.com/windowsserver2003/default.mspx Ostatnio zmieniany przez jasut : 09.12.2003 o godz. 15:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CDRinfo VIP
![]() |
ja sciagalem (przez BT) jeden plik, skad u ciebie ten drugi to nie wiem
![]() moje .iso to byl odrazu obraz plyty bootowalnej nic tylko wypalic i jazda ![]() PS. 2003 instalujemy na czystej partycji, nie da sie uaktualnic XP czy 2000, a sam proces instalacji wyglada jak w przypadku XP
![]() |
#8 | |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() A już myślałem, że obejdzie się bez formata. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() nie jest az tak zle ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
![]() |
dlaczego odrazu format? mozna odpalic qmpa z dyskietki startowej wykasowac folder windows (oraz pochodne) i na tak spreparowany dysk smialo inswalowac winde, oczywiscie metoda ta nie sprawdza sie dla dysku w NTFSie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w tym malym .iso sa narzedzia administracyjne zawarte w wersji finalnej, a nie zawarte w RC ang, ktory do sciagniecia byl na stronie MS od pol roku - jesli masz inna wersje niz ta o ktorej pisze to do niczego Ci ten pliczek nie jest potrzebny
winda 2003 uaktualnic da sie tylko 2000 server i chyba tez nt4 serwer, oczywiscie tylko tej samej wersji jezykowej |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|