![]() |
Widze, że większość bierze sysy ze stajni NT ;). Ja też mam XP, ale miałem 2k3, ale jakoś mi nie przypadł do gustu 8) . Linux ..... jak narazie większość programów jest pod Windows więc na co mi Linux jak tez Xp`ek się nie wiesza i wogóle wypas. ;)
|
ja doje... poprawka... my woman dla mnie doi z neta mandryne 10, ale jeszcze nie wiem po co :haha:
moze dla zabawy sobie to wrzuce na osobnym hdd (zeby przypadkiem czegos nie zrabac 8) ) :D a moj Win to XP, na niego przesiadlem sie z 98 stabilny, niezawodny i to starcza :) a ceche ladny pomine bo i tak nie uzywam tych Lun :P 2003 mialem, tez spoko, szybki i rownie stabilny, ale stesknilem sie za XP ;) |
W szkole mamy do wyboru : PLD lub windows (cholera nawet nie wiem jaki ... ba - nie pamietam jakie mam haslo na konto w winie). Tak wiec PLD jest bardzo fajny ALE w momencie kiedy jest juz skonfigurowany. Ja podchodzilem do niego u siebie kilka razy i sie nie udalo...
W domu najchetniej uzywam winXP, ale mam tez mandrake. Kazdy z systemow: Mandrake, PLD, WinXP uwazam za dobry i kazdy ma swoje zalety w roznych dziedzinach. |
Windows (2003 czy XP)!
W pracy mamy troche Linuxów i rzadko na nich siedze - nie lubie. |
najlepszy windows jeżeli chodzi o stabilność i poręczność to win2k3 serwer 8)
|
Cytat:
Co do Win2k i XP to wybralem 2k bo jest moim zdaniem stabilniejszy od XP ... ale każdy ma inne zdanie co do niego ;) ...::Update::... Cytat:
|
WinXP, w miarę stbilny jak sie go ładnie podrasuje, moim zdaniem najlepsza z wind co do Linuxa to troche siedziałem na Mandrake'a i nie byłem zachwycony. Moze to tylko kwestia przyzwyczajeniaale Linux mi nie pasi.
Pozdro |
Mac tak przy okazji to wyslalem ci paczuszke.
|
Ale każdy z Was zapewne korzysta z Windowsa, a napiszcie dlaczego Windows, a nie linux :D. No i dlaczego Windows 2000,Xp,itp. :D
Pozdro |
Windows 3.11 :O
bo mam orginala :) |
Zaznaczyłem Windows ;)
Z "Okienek" polecałbym Windows 2000 ew. jak ktoś lubi "wodotryski" to Windows XP Z "Pingwina" to chyba Aurox'a czyli "polskiego Red Hat'a" lub Mandrake'a |
Stawiam na win2000 prof. Stabilny i pewny nie to co win98 - gdzie zaraz po instalacji na czystym systemie jeszcze bez starownikow niebieski ekran:) A co do linuxa tomialem 3 razy instalowanego mandreaka, wrażenia różne.
|
Windows czy Linux ?
Witam serdecznie. Jaki system wybrać spośród Linuxów, a Windowsów jakie macie argumanty za i przeciw.
Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:09. |