![]() |
witam chialem zassać VIST-e ale nie zabardzo moge... torrentem to by szło z 4 dni ,,
nie mozna zasac tego z microshitu ? albo coś ? jakis link ?? thx i pozdro |
Cytat:
Ja może już niedłogo będę mieć tego wina dzięki pewnej osobie z forum 8 ) |
Zainstalowalem :)
Dlugo to trwalo: instalacja zajela (przynajmniej u mnie) ponad pol godziny. Do tego zawsze kiedy musial sie zrestarowac podczas instalacji, zawieszal sie. Po zainstalowaniu automatycznie zostalem zalogowany na konto administratora i sie troche pobawilem :D Mialem maly problem z siecia, po ustawienu na sztywno ip, po polaczeniu z siecia bylo ono inne niz ustawilem, w konsekwencji czego internet nie dzialal. Po restarcie polaczenia bylo juz ok. Gadu-gadu, nie wiem z jakiego powodu, po sciagnieciu odmowilo instalacji. Konnekt dzialal prawie bez problemow (kilka razy jakis error i znaczki, ale to akurat kwestia angielskiej wersji i braku polskich czcionek) Fajna rzecza Supplement Driver Pack. Po wykryciu sprzetu dla ktorego nie ma sterownikow, probuje znalezc sterowniki dla urzadzenia z systemu xp. Najbardziej spodobalo mi sie rozpoznawanie mowy. Naprawde swietna rzecz :D Trzeba to samemu przetestowac. System jest mocno zasobozerny. Obciazenie procesora w stanie spoczonku to u mnie ok. 10% (Athlon 2400). Po skopiowaniu zrzutu ekranu do schowka widac zdecydowane zwolnienie przez chwile. NO ale to jest beta, mam nadzieje, ze bedzie z tym lepiej. Longhorn (hmm... nigdzie chyba nie widzialem w systemie nazwy Vista... moze mam niewlasciwa wersje?), niemozna zaprzeczyc, ladnie wyglada ;) (pozdro baku_pl), ale po zmianie stylu na standardowy windows, wyglada po prostu... brzydko. Zapraszam do obejrzenia screenow Moja galeria |
Taka mała nietypowa prośba, gdyby ktoś miał już to cudo, to czy mógłby zamieścić na forum te tapete? Ew. wrzucić na imageshack? Mówcie co chcecie, ale tapetka jest ładna.
|
@Sid masz na mysli 'trawke'? :D
Wrzucam tapetki z bety, ktorych nie ma XP (oprocz piewszej, nie wiem skad ja mam, ale nie ma jej w wersji beta) http://img58.imageshack.us/img58/629...logo0hv.th.jpghttp://img282.imageshack.us/img282/9...horn0uc.th.jpghttp://img40.imageshack.us/img40/9292/winxp6aw.th.jpg |
A jak wygląda sprawa z rodzynkiem do tego systemu ;)
|
Cytat:
Systemiku jescze nie instalowałem, cały czas odwiedzam rodzine przez weekend :) |
Cytat:
Jak bedzie trzeba to sie poslodzi, mam rodzynka, podobno dziala. |
Cytat:
|
ja za niecałe 25 godzin bede mial :P VISTE :D wiec zobaczymy :D :D :P co i jak :D jak tylko wgram to sie podziele wrazeniami :D
|
A ja mam pytanko - ile zajmuje instalka Visty?
Potestowałbym sobie ten system ale nie wiem czy da się ściągnąć - na mojej sieci osiedlowej admin zablokował wszystkie programy p2p, średni transfer to 8 - 10 kbps :| |
Cytat:
|
Cytat:
A tak serio to poczekam, może pojawi się inna możliwość zdobycia instalki ;) |
ja jutro bede mial bete orginalna:) zobaczymy co to za cudo ta vista:)
|
dobra juz TO mam :D jutro napisze jak przebiegło instalowanie tego cuda :D :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:53. |