![]() |
vista 64 bit na P4 640 czyli 3,2 i 512 mb ram chodzi wysmienicie i dwa razy szybciej niz wersja 32bit na tym samym kompie:)
|
no wiec mam to ;p nawet spoko ten IE 7.0 gdyby nie maly czszegol :P
yy i mam problem bo jak podlaczylem sie do neta... i gy chcem ponownie uruchomic PC to on sie chce aktywowac... i niestety moj klucz jest w uzyciu ;) macie na to jakies slodziki albo cos ? pozdrawiam |
Cytat:
Jest tego sporo. Zasada działania słodzika do Visty jest prosta. Gdy zaaplikujemy go do systemu, Windows myśli, że jest w trybie awaryjnym (ale na prawdę nie jest) i nie wymaga już aktywacji do użytkowani. |
napisałem ze na google szukałem ale nie znalazłem
ale to jzu nieistatne , thx @Mgt ;) |
A mi tam narazie lata nowy system. Zmieniłem wygląd mojego XP i mam namiastkę Visty:D
Vista to taki XP dopakowany pomysłami konkurencji np. IE 7 to jak połączenie Konquerora i Opery/Firefoxa |
ee tam sam wyglad sie nie liczy || nie a tak serio to widac roznice miedzy xp... :D jak narazie zostaje przy becie chociaz nie chodzi na niej alcohol 120% :'( , mks_vir 2005, deamon tools ,gier naraziej eszcze nie instalowałem , nero chodzi dobrze. wgralem aspi 4,60 nero wykrywa ze zle zainstalwoane a inny program ze dobrze ?! co tam jeszcze? nie tak ogolnie to spoko system... :D
pozdro |
mam dosyć windowsa, zauwazylem ze po validacji. ze mam pirata (niemam już) windows dziwnie zaczął szaleć, wracał do ustawień fabrycznych, dziwne błedy, itp, na homie mam validację pozytywną i problemów niemam ciekawe bardzo....
|
Cytat:
|
Już mam M$ Professional XP ... , na wiście nie chodza wirtualne napedy jak chciałem z nero zamontowac to komp sie zrestartował i potem iałem taki ładny niebieski ekran :| i za cholere nie dało sie juz windowsa właczyc :blee: , nie chiało mi sie bawić w naprawianie systemu wiec odrazu zainstalowałem XP || Poczekam do finalnej wersj VISTY... :fiu: skarbonka czeka ||
|
na pewno będzie bardzo bezpieczny:> i bardzooooooooo dziurawy:D a drogi też bo nowego kompa będziemy musieli na oema kupić <lol>
|
nie z tymi nowymi zasadami oem to wujek Bil przesadził :bicz: :wsciekly:
teraz to jzu nikt , no prawie nikt nie kupi orginalnego windowsa... :blee: i on chce zwalczac piractwo :nie: EDIT THX @ Mgit :piwo: |
Bądź co bądź nowy system będzie wymagać mocnego kompa, tym samym nie ma sensu instalować na słabym kompie :D
To jak się kupi nowego kompa co spełni wymagania systemu to odrazu nabywa się system ;) microsoft ma bardzo dobra polityke oby system kosztował 4 000 tysiące :D to na 100% przyczyniło się do jeszcze większej popularyzacji Linuxa :D |
w porownaniu do XP vista dosyć mocno muliła... nie wiem czemu...beta to beta jak tylko wyjdzie system to postaram sie go legalnie nabyć
|
:D Dla tych, którzy nie moga się jeszcze cieszyć nową Vistą polecam prezentację możliwości systemu online:
- Prezentacja 1 - Prezentacja 2 |
jak kupię legal windę to tylko... wersję serwerową ale i tak sądzę że za 14 dni będę uwolniony z windowsowej parqanoi po wielu przemyśleniach analizach zainstaluję slackware linucha i zapomnę o prostocie windows się mi nudzi wszystko jest łatwe i proste w linuchu trzeba się czasem nabiedzić poszukać a wtedy jest satysfakcja większa:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:57. |