![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
poprostu czata sobie kurde zrobili
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Może nominowac ich do BANA
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Samiec - twój wróg!
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
a wracajac do wlasciwego tematu posta:
Cytat:
gry - ja co najwyzej worms world party, poza tym nieraz jak sie bardzo nudze MS-pasjansa, poza tym nic grafika - to raczej omijam szerokim lukiem, po prostu nie mam potrzeb, od swieta MS-paint jak trzeba jakis obrazek przyciac, i tyle wyglada na to, ze trafiles na odpowiednie aplikacje i wlasciwy system u mnie bez zmian w porownaniu z XP, ale i tak zostane przy 2003, chocby dlatego, ze jest troche mniej powszechny (chodzi mi nie tyle o bycie 'anty', co o kwestie bezpieczenstwa) ----------- podsumowujac (wedlug mnie ofkors, kazdy ma swoje zdanie): - jesli ktos nie ma serwera a ma juz WinXP, to niech sobie daruje tego Win2k3, bo jesli cos w ogole zyska, to nie bedzie to warte reinstalacji i konfiguracji calego systemu, sterownikow i wszystkich aplikacji uzytkowych - jesli ktos nie ma serwera, ma juz WinXP oraz lubi eksperymentowac (hobby, zamilowanie czy taka praca) to czemu nie, warto zobaczyc, ze microsoft potrafi zrobic nie glupi system (choc oczywiscie nie pozbawiony bledow) - jesli ktos ma serwer, to ja mu nic nie poradze, bo nie testowalem tego systemu pod tym katem (zapraszam na google.pl po informacje i recenzje) |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
kizio, winnym za te zwiechy moze byc nieczysty cukier i juz - jesli tylko go uzyles
![]() ja jakos tluklem tego 2003 TRIALa i ani razu nie zaliczyl gleby, nawet z luna nie mial problemow bo zpaczowaniu tego pliczku co za ta lune jest odpowiedzialny ![]() a do XP wrocilem bo niektore programiki krzyczaly, ze nie dadza sie na serwerze zainstalowac
|
|
|
#35 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#36 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Potrzebuje linka do polskiego opisu jak przerobić Win2k3 Serwer na Workstation.
|
|
|
|
#37 | |
|
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#38 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
wogóle to to było, a ten temat jest dla mnie bez sensu! Kolejna dyskusja nad dyskusjami o tym co było o o tym co nie wiadomo co jest lepsze. W jakimś temacie był jeszcze plik od Froga, bardzo fajny tutorialik na podstawie innego przepisu przerobienia. Polecam!
|
|
|
|
#39 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
)pozdrawiam |
|