![]() |
niemiecki tez mi sie podoba(ale go nie umiem), trafilem do szkoly gdzie ucza rosyjskiego :D
|
Ja angielskiego uczę się od września, i też co nieco umię :) Ale lepiej znam niemiecki :)
|
cos tam umiem od pol roku :P
|
Cytat:
|
Cytat:
WinXP Home is the worse, Win 2003 is the worst. This is my modest opinion. PS Don't boast German :) |
A ja mam włonczoną Lunę i żadnych niepkojących komunikatów mi nie wyświetla, ten problem z plikiem dll jest chyba tylko u ciebie. Win XP ist kaput
|
Ja tam miałem Windows 2003 i jestem rozczarowany! Jak włączyłem Lunę to już komunikat że rundll32 wykonał niaprawidłową operacja itd. powiedziałem dobra w koncu system ma dzialac stabilnie a nie świecić. Po kilku dniach użytkowania dalej nasuwaly sie rozne problemy itp. po powrocie na XP jest wszystko po staremu :) i niech już tak zostanie. Amen.
Nasuwa się tylko 1 wniosek XP RuLeZ! |
Windows XP nicht heranwachst bis die Fersen Windows 2003
|
Cytat:
|
@ cinma
najwiekszy zysk widze w grach oraz w aplikacji avera do obslugi karty tv ogolnie win2k3 lepiej zarzadza pamiecia ram i to jest glowna zaleta dla mnie - czesto kozystam z apl do grafy 2d ktore zeruja na ramie strasznie nie ma zas roznicy (dla mnie) w apl biurowych (to wiadomo) ni przy obrobca audio-video (tym sie malo interesuje - jak juz musze) przydzial zasobow jest lepiej rozwiazany - np wlaczenie gry przy latajacym w tle p2p i ftp powoduje spowolnienie apl w tle, gra zas smiga - w xp byly w tych momentach haczenia we wszystkich aplikacjach |
Windows XP Home Edition uber ales ;)
jak sie bawisz w serwery to xp prof ew 2003 :P |
Niedługo wyjdzie do systemu Windows XP SP2, wtedy będzie mozna się zastanawiać czy Win XP czy 2003, bo jak na razie Win 2003 SE jest najlepszą alternatywą Windows XP
|
Cytat:
tak z ciekawosci Nimal: przy ktorych aplikacjach zauwazasz jakies poprawy w wydajnosci aplikacji? ja codziennie uzywam netu (przegladarka, poczta, komunikatory, ftp, niekiedy ssh), narzedzi programistycznych (Delphi, pare innych kompilatorow do C++ i innych jezykow), muzyki (foobar w tle), niekiedy jakis filmik (Classic Media Player) i nieraz cos wypale (burnatonce) i jak do tej pory nie zauwazylem wiekszych roznic miedzy tymi windowsami (fakt, ze nie robilem zadnych benchmarkow) moze jakbym uzywal systemu do troche bardziej "serwerowych" celow, to bym cos zauwazyl? |
nie wiem, po co instalowac serwera w domu ??
to nie jest do uzytku domowego ... przynajmniej mi bardzo nie odpowiada |
Ja bym zostawił XP i wgrał legalnego Triala 2003. Raczej wątpie czy ktoś chce wydać 2500zł (wersja standart) na system operacyjny :P
Pozdro;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:31. |