![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
![]()
Cze, uaktualniłem win 98 do xp i gdy chciałem zamknąc system to mi wyskoczył taki screen czarne tło z napisem "możesz teraz bezpiecznie wyłączyć komputer" (jak kiedyś w komputerach z obudową AT). Potem zrobiłem format dysku i zainstalowałem XP od nowa i znów mi się pokazuje ten screen ( w win 98 mi się niepokazywał tylko odrazu wyłanczał komputer), niewiem czym to idzie ale licze na waszą pomoc i z gówy dziękuje.
P.S. Sorki za moją gramatyke. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Re: Windows Xp Help
Cytat:
Wlacz to i bedzie ok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Freedom Fighter
Data rejestracji: 23.05.2001
![]() |
Możesz tez:
panel sterowania >> opcje zasilania >> zakładka "zaawansowane zarządzanie energią >> włącz obsługę... Powinno pomóc. Pozdro MinX
![]() |
#4 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Musisz wejsc do panelu sterowania. Tam kliknij dwa razy na system. Wybierz zakladke sprzet. Kliknij na menedzer urzadzen. U gory znajduje sie menu widok-kliknij na te menu. Rozwinie sie lista.Tam kliknij na pokaz ukryte urzadzenia. Pojawi ci sie dodatkowe urzadzenie o nazwie obsluga nt apm/legacy. Kliknij na ten krzyzyk.Rozwinie sie lista i zobaczysz wezel interfejsu nt apm/legacy.Najedz na to i kliknij prawym przyciskiem myszy pojawi ci sie menu tam wybierz wlasciwosci. I teraz wystarczy wybrac wlacz to urzadzenie. Po wybraniu tego komputer sam sie zamknie po wybraniu opcji wylacz.Nie bedziesz juz musial zamykac go recznie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
Dołanczam screen z mojego menadżera użądzeń i czy możesz wskazać który to jest ten "nt apm/legacy" (przy zaznaczonej opcji "pokaz ukryte urzadzenia") bo albo ja jestem ślepy albo tego niema na tej liscie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Tu!tuuuuu!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
Yahol ja wiem gdzie włączyć tą opcje (pokaz ukryte urzadzenia) ale po jej włączeniu niemoge znaleźć tego nt apm/legacy i dlatego prosiłem o wskazanie na mojej liście menadżera użądzeń gdzie moge znaleźć nt apm/legacy, i jeżeli możesz go wskazac na screenie który wcześniej zamieściłem to będe wdzięczny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
Hmmm.... u mnie tez tego nie ma!!!
Ale Panel sterowania>Opcje zasilania>Zaawansowane> i dalej 1 pasek - wylacz = zamnknji system 2 pasek - stan gotowosci ...powinno byc OK! |
![]() |
![]() |
#10 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
A u mnie jest i zawsze po zainstalowaniu systemu.
Tak robie |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|