![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Natomiast ludzi ktorych znam i ktorzy zdecydowali sie zainstalowac winXP na komputerach klasy pentium... pracuja glownie w aplikacjach biurowych, przegladaja internet w jednym oknie przegladarki, odbieraja i wysylaja e-mail, sluchaja mp3 w tle, jesli graja to maja swiadomosc tego jakie gry obsluzy ich komputer... (w duchu marza o lepszym komputerze, nie kazdego jednak stac na ta przyjemnosc) tak poza tym celeron 400 nie jest takim najgorszym procesorem ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Cytat:
No ja nie widzę sensu, żeby tyle okienek odpalać na raz... sam do niedawna miałem kompa wyposażonego w celka 433, twardy 20 GB Fujitsu, grafike GeForce 4 mx440 mb i co ważne 129 MB ramucy.... XP instalował się około 30 minut albo ciut dłużej. Zainstalowałem go dlatego, że rózne aplikacje [głównie programy], działały mi szybciej. Jednak jak przetestowałem niektóre gierki to lepiej chodziły niż na 98.... Ponadto wypalałem płytki ne nerusie w wersji 5, bo 6 mi nie przypadła do gustu... i w międzyczasie rozmawiałem na gg, odpaliłem winampa, przeglądałem sobie strony na IE.... miodzio.... jednak wszyscy dobrze wiemy, że szczególną rolę odgrywa konfiguracja windy.... Jednak na kompach gorszych od 433 nie polecam instalowania XP, bo to będzie mordęga.....
|
|
|
|
|
#18 |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
głupia klawiatura...chyba ją przeczyszczę bo coś nie łączy....miałem 192 ramu
|
|
|
|
#19 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
a ja gralem w Qake 3 a full detalami w tle prime 95 torture test i kasperek skan hdd i co?? giera lekko cięła i tylko przy dużych detalach al;e sobie gralem ![]() więc sid masz rację komp dobry to taki ktory potrafi znosić takie obciążenie i wtedy się nazywa to śmiganiem os`a więc dla xp systemu sp1 256 ram to minimum plus procek 600 takie są moje zdania na ten temat i niezmienię opini
|
|
|
|
|
![]() |
|
|