![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Windows Xp problem (jak zwykle )
Nie wiem jak to się stało, ale nie mogę w IE robić "Widok" i "źródło" w notatniku. Nic się nie dzieje tak jak bym wogóle tego nie naciskał.
Druga przypadłość, jak chcę zapisać obraz to mogę tylko w formacie bitmapy. Ok da się to przejść poprzez wymuszenie rozszerzenia ale już gifów nie mogę zapisać. Zapisuje tylko jedną klatkę gifa. Co się moglo stać?? P.S. Nie chcę zmieniać przeglądarki bo w pracy nie mogę. Milly666 wiem że format c: pomoże ale chciałbym jakieś mniej radykalne rozwiązanie
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesli notatnik sie normalnie odpala to pol biedy jak nie to skopiuj od kogos plik notepad.exe w to samo miejsce gdzie jest twoj
co do przegladarki - jasli niemasz wszystkich updatow do nie to sprobuj je doinstalowac (najlatwiej indows update) jak masz wszystkie lub to nie pomoze to czesc wywal (dodaj usun programy) i sciagnij najnowsz wersje IE z microshitu i nadinstaluj pokukaj tez w ustawieniach przegladrki tak profilaktycznie, choc tam nic ciekawego raczej nie znajdziesz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
To teraz inne pytanie, ale w temacie: jak odzyskać utracony profil Win XP??
PS qmpel wspomina, że teraz system twoży mu jakiś tymczasowy i po restarcie on znika
Ostatnio zmieniany przez gallus : 20.08.2004 o godz. 09:44 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
Updaty mam wszystkie, i najlepsze ze to się stało nagle. Ściągnąłem jeden obrazek, za chwilę chciałem drugi i już się nie dało. Spróbuję się pobawić tym jak wrócę do domu. |
|
|
|
|
![]() |
|
|