![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Jedniodniowy bojkot operatorów telefoni komórkowej!
Jedniodniowy bojkot operatorów telefoni komórkowej!
Dołącz się do "Protestu Anty-GSM". Wystarczy ograniczyć się w korzystaniu z telefonu komórkowego, a nawet można go wyłączyć we wtorek 15 lipca 2003 roku. Autorom chodzi o danie nauczki operatorom, którzy zawyżają lub mają zbyt wygórowane ceny. Sorry, że tak poźno to zamieszczam, ale zapomniałem. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Jestem za!
P.S. A kiedy będzie jakiś tygodniowy bojkot TPSA? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
w sumie jestem w sieci IDEA w taryfie OPTIMA 90 i jestem bardzo zadowolony, nie uwazam abym mial wygorowane ceny! ja sie do protestu nie przylaczam.
|
|
|
#4 |
|
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Protestuje cały czas
Nie uwierzycie ale nie mam komórki ^_^ ^_^ ^_^ ( nawet tej na węgiel ) Ale powiem moim dzieciom ( z nimi będzie trudno ) tylko Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Cytat:
mialem wczesniej Optime 30 ale mialem rachunki po 180 zl, teraz mam Optime 90 i place 110zl i czasem mi nawet darmowe zostaja.
|
|
|
|
#8 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Co do protestu przeciwko telefoni komórkowej to nie - mam juz ERE 3.5 roku 3 lata TAK TAK i od niecałego pól roku ERA MOJA 25 i jestem bardzo zadowolony - jeszcze ani razu nie mialem powodu do narzekań ![]() Co do bojkotu do TPSA hmm rachunki za tel stacjonarny place ok 60 - 80PLN nizej juz zejsc nie moge ale mam propozycje dla urzytkowników netu z tpsa - dajcie sobie na tydzien looz z netem chodzcie do kawiarenek ew do znajomych, wiem ze to glupie ale tak to jest jak monopol jest na rynku ... chociaz wiem ze ludzie na neo nie narzekaja wiec i tak pomysł sie juz spalil na panewce pozdro
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
[QUOTE]epol napisa***322;(a)
Już nie długo będę wspierał tepse. Powoli zakładają mi stałe przez radiówkę. [/QUOTE Ja mam radiowke tepsy i nie wiem o czyms takim jak stałka.... chyba że będziesz miał stałe łącze ujakiegoś innego providera... Optima 30 rulez rachunki 80-90 Tepsa rachunki - brrrrr wolę zapomnieć. Dobry bojkot nie jest zły ![]() F.
|
|
|
|
#12 | |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
uwierzę - też nie mam i nie widzę powodu psucia sobie nastroju noszeniem "nadzorcy". I pewnie przed moimi wakacjami część kolegów wkurze, ale na moje oko wiekszość komórkowców ma komórkę - bo wypada mieć, a nie z rzeczywistej potrzeby. A co do cen za rozmowy - to fakt- są wygórowane - ale cóż za modę trzeba było zawsze płacić. pozdrawiam was jednokomórkowcy |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
era ponad 3 lata i rachunki coraz nizsze - moze i powody by sie znalazly ale wole bojkotowac tpsa niz telefonie komorkowe - nie zapominajcie ze oni placa milionowe koncesje za to ze swiadcza nam uslugi a tpsa dalej zeruje i gowno sie tak na prawde robi aby cos zmienic gdybym mial na to wiekszy wplyw to wywalilbym z chaty telefon stacjonarny i zostawil komore bo i tak jak dzwonie do domu to tylko na komore
wole im zaplacic wiecej niz dac mniej tepsie moze jak straca kolejne 3 mln klientow to sie ktos tam opamieta
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
co do TPSA... szczerze - lubie ta firme... mialem SDI - zero problemow, mam Neo+ - zero problemow, a cena, no coz adekwatna do lacza (jesli chodzi o Neo+)
|
|
|
#15 |
|
Zlotowicz
![]() |
W dzień bojkotu wysłałem TYLKO JEDNEGO SMSA.
|
|
|
|
![]() |
|
|